TÄMÄ ON VERKKOFYSSARI

 

Verkkofyssari tarjoaa edullisen ja vaivattoman vaihtoehdon fysioterapiakäynneille tai hieronnalle. Pitkävaikutteisten ja hoitosuositusten mukaan suunniteltujen verkkovalmennusohjelmien avulla sinun on mahdollista saada kivuton arki takaisin ja parantaa jaksamistasi.

Terveydenhuollon ammattilaisten suunnittelemat valmennukset

Perustuu tutkimustietoon

Edullinen ja vaivaton vaihtoehto

Saavuta pitkäaikaisia tuloksia

Tavoitteena kivuton ja hyvinvoiva keho

Turvaudutko aina passiiviseen hoitomuotoon?

 Kun eteen tulee erilaisia kipu- ja kireystiloja, varaamme usein ajan joko fysioterapeutille tai hierojalle, ja toivomme yhden kerran tuovan apua vaivoihimme. Fysioterapeutin ja hierojan tekemästä passiivisesta hoidosta on hyötyä ja sillä pystytään saamaan tiettyyn pisteeseen asti tuloksia, mutta emme voi turvautua pelkästään passiiviseen hoitoon, jos haluamme päästä lopullisesti eroon vaivoistamme. On tutkitusti todistettu, että pitkällä aikavälillä harjoitteiden tekeminen vaikuttaa kaikista eniten erilaisten kiputilojen hoidossa. Verkkofyssarin avulla saat käyttöösi ohjattuja harjoituksia, joiden avulla voit laittaa kivuille kampoihin sekä ylläpitää manuaalisen terapian aikaansaamia tuloksia omatoimisesti.

Yksi kerta riittää harvoin selättämään ongelman kokonaan

Kun vaivoja lähdetään hoitamaan, ei voida odottaa ihmeitä yhdellä hoitokerralla. Voi olla, että jokin vaiva on kehittynyt vuosien saatossa, minkä takia yksi hoitokerta harvoin riittää nitistämään pitkäaikaisen vaivan lopullisesti. Jotta vaivasta voidaan päästä lopullisesti eroon, tarvitaan useampia hoitokertoja. Useampi fysioterapiakäynti ei välttämättä ole aina taloudellisesti mahdollista. Verkkofyssarin tuotteiden avulla on jokaisella mahdollisuus voittaa kivut edullisemman vaihtoehdon avulla.

Lääkekuurit eivät hoida TULES-vaivoja

Vuonna 2018 määrättiin yli 3 miljoonaa reseptiä tuki-ja liikuntaelinongelmien ja - sairauksien hoitoon. Tästä määrästä 71 % oli tulehdus- ja reumalääkkeitä, mikä puhuu sen asian puolesta, että TULES-vaivoihin määrätään hyvin herkästi särkylääkkeitä, vaikka todellisuudessa lääkehoidolla ei ole apua TULES-vaivoihin. Toki lääkehoito lieventää oireita, mutta lääkkeillä ei kuitenkaan pystytä vaikuttamaan itse ongelmaan, jonka oireisiin saamme lääkekuureja. Jotta pystymme pääsemään oireista eroon, meidän tulee lääkkeisiin turvautumisen sijaan tehdä harjoitteita, joiden avulla on mahdollista hoitaa itse ongelma-aluetta. Harjoittelun merkitystä nostetaan hyvin vähän esille TULES-ongelmien hoitokeinoista puhuttaessa, minkä takia tietoisuus harjoittelusta ja sen tuomista hyödyistä on jäänyt vähäiseksi. Verkkofyssarin laajan valikoiman avulla löydät varmasti itsellesi sopivan kurssin, jonka avulla pääset tutustumaan harjoittelun maailmaan ja otat ensimmäisen askeleesi kohti kivuttomampaa arkea.

Saavuta pitkäaikaisia tuloksia

Vaikka hierontapöydällä makaaminen onkin rentouttavaa erityisesti pitkän työpäivän jälkeen, emme voi pelkästään turvautua passiiviseen hoitomuotoon, mikäli haluamme vaivoistamme eroon pitkäaikaisesti. Käypähoito suositusten mukaisesti laaditut harjoitteet auttavat sinua pääsemään eroon TULES-vaivoista sekä niiden aiheuttamista ongelmista. Samat harjoitteet toimivat myös ennaltaehkäisevänä harjoitteena tulevaisuutta ajatellen. Aktiivisen harjoittelun on todettu tuovan paremmat tulokset verrattuna passiiviseen terapiaan, minkä takia aktiivinen harjoittelu kannattaa ehdottomasti sisällyttää omaan hoitosuunnitelmaan pitkäaikaisten tulosten saamiseksi. Harjoitteita tehdessäsi et ainoastaan hoida ongelmaa, vaan parannat samalla omaa toiminta- ja työkykyäsi.

Edullinen ja vaivaton vaihtoehto

Sinun ei tarvitse enää murehtia siitä milloin sinulla on aikaa pistäytyä fyysisesti fysioterapeutin vastaanotolla tekemässä harjoitteita, sillä Verkkofyssarin harjoitteet on mahdollista tehdä milloin ja missä vain! Et ole enää sidottu kiinni tiettyyn aikaan tai paikkaan, vaan voit harjoitella aina silloin kun sinulle itsellesi sopii parhaiten. Ja mikä parasta, jopa vartti päivässä riittää edesauttamaan kivuttomampaa arkea. Verkkofyssarin harjoitteet ovat helppoja ja selkeitä, minkä ansiosta harjoitteet ovat helposti lähestyttäviä, ja ne tarjoavat edullisen ja vaivattoman vaihtoehdon fyysisille fysioterapiakäynneille.

Tavoitteena hyvinvoiva keho

Kukapa ei haaveilisi hyvinvoivemmasta kehosta; Verkkofyssarin avulla tämä on mahdollista. Kun hoitosuunnitelmaan otetaan mukaan Käypähoito suositusten mukainen harjoittelu, sinulla on mahdollisuus päästä eroon särkylääkkeiden syömisestä, sillä harjoitteiden avulla isket suoraan ongelman aiheuttajan kimppuun. Harjoittelun avulla on myös mahdollista välttää leikkaukset. Sen lisäksi, että kehosi on hyvinvoivempi, toimintakykyisempi ja kivuttomampi, myös ulkoinen olemuksesi kokee kohennusta parantuneen ryhdin ansiosta.

TUTUSTU VALMENNUKSIIN TÄSTÄ

Lyhyemmät kurssit heti käytössäsi

Verkkofyssari kursseilla saat käyttöösi valmiin ohjelman, mikä mahdollistaa harjoittelun aloittamisen saman tien. Verkkofyssari kurssit ovat lyhyempi kestoisia ja saat kaikki materiaalit käyttöön heti. Löydät kursseja eri TULES-vaivojen hoitoon kuten niska ja alaselän ongelmien hoitoon, mutta näiden lisäksi tarjoamme myös aihekohtaisia kursseja mm. raskaana oleville sekä äideille.

Progressiivisesti etenevät valmennukset

Verkkofyssari valmennukset tarjoavat pidempikestoisen harjoittelukokonaisuuden, joka kestää kolme kuukautta. Viikoittain avautuvat uudet harjoitteet vievät valmennusta progressiivisesti eteenpäin koko valmennuksen ajan.

Verkkofyssarit

Verkkofyssari Nea Vallenius

Verkkofyssari Niko Mannila

Verkkofyssari Minna Tynkkynen

Verkkofyssari Heli Kallio

 

VAIVOISTA VOITTOON VERKOSSA!

 

TUTUSTU VALMENNUKSIIN TÄSTÄ