Niska-hartiaseutu Kuntoon -verkkovalmennus

 
Treenaa niska- ja hartiaseutu kotona kuntoon, jotta voit taas tehdä rakastamiasi asioita ja nauttia kivuttomasta elämästä.

 

Erikoiskoulutetun OMT-fysioterapeutin valmiiksi sunnittelema valmennus, jonka avulla pääset piinaavista niska- ja hartiaseudun kivuista pitkäaikaisesti eroon. 

 

Saat viimeisimpään tutkimustietoon perustuvat harjoitteet, jotka tutkitusti toimivat kuntoutuksessa.

Lähde mukaan tästä hintaan 95€

Kärsitkö jatkuvista niska- ja hartiaseudun kivuista tai päänsäryistä? Puutuvatko kätesi yöllä? Onko sinulla niska-hartiaseutu toistuvasti jumissa näyttöpäätetyöstä? Sometatko paljon ja huomaat pään roikkuvan edessä? Onko myös yläselkäsi jäykkä?

 

Olet saattanut kokeilla hierontaa, lääkehoitoa, voiteita, liikuntaa tai lepoa, mutta nämä eivät ole auttaneet kuin ehkä hetkellisesti.

Haluatko voida paremmin ilman ikävää niska- tai päänsärkyä? Pystyä liikuttamaan päätäsi normaalisti eri suuntiin ilman kipua? Liikkumaan ja toimimaan arjen askareissa niin kuin ennen? Nukkua yöt normaalisti, ettei tarvitse vaihdella asentoa, koska särkee?

 

 Onneksi tästä ikävästä vaivasta voi päästä eroon, kun harjoittelu kohdistetaan niihin lihaksiin, jotka tarvitsevat hallintaa, liikkuvuutta ja vahvistusta.

Moikka!

Olen Nea Vallenius, OMT-fysioterapeutti ja yksi Verkkofyssarin perustajista. Olen toiminut fysioterapeuttina jo yli 10 vuotta ja hoitanut satoja ellei jopa tuhansia niska- ja hartiaseudun vaivoista kärsineitä asiakkaita kuntoon.

Vastaanotolleni tulee jatkuvasti ihmisiä, joilla niska-hartiajumit ja kivut estävät normaalin elämisen. Usein taustalla on sama tarina. Vaivat ovat iskeneet jossain vaiheessa elämää ja hoidoksi on määrätty ainoastaan kipulääkkeitä. Lisäksi on koitettu käydä hieronnassa tai hoitaa ongelmia muilla menetelmillä, jotka ovat saattaneet johtaa jopa kipujen pahenemiseen.

Työssäni on ollut ilo nähdä asiakkaiden kokemuksia, kun he ovat päässeet ikävistäkin niska-ja hartiaseudun vaivoista pitkäaikaisesti eroon. Nyt haluan jakaa tämän menetelmän kanssasi, jotta myös sinä voit kuntouttaa kotona niska-hartiaseutusi kivuttomaksi.

Niska-hartiaseutu Kuntoon -verkkovalmennus on edullinen ja vaivaton valmennus sinulle, joka haluat päästä lopullisesti eroon niskan ja hartiaseudun kivuista sekä jumeista.

 

Saat helpot ja yksinkertaiset ohjeet, jotka kuljettavat sinut kohti kivutonta arkea ja parempaa toimintakykyä.

 

8 viikon valmis ohjelma sisältää kaiken tarvittavan, mitä terve ja toimiva niska-hartiaseutu vaatii!

1. Parantaa niska- ja hartiaseudun hallintaa

 

2. Vahvistaa niska- ja hartiaseutua tukevia lihaksia

 

3. Lisää liikkuvuutta niille tyypillisille alueille, jotka ovat kireitä

Valmennus sisältää:

 • Erikoiskoulutetun fysioterapeutin suunnittelema 8 vaiheen harjoitusohjelma, joka etenee nousujohteisesti kohti tervettä ja toimivaa niska- ja hartiaseutua
 • Harjoittele 3 kertaa viikossa 15 minuuttia ja niskavaivat alkavat hellittämään jo muutamassa viikossa 
  • Valmennus alkaa niskan hallinnan harjoitteilla
  • Seuraavaksi ohjataan niskan ja hartiaseudun asentoon ja hallintaan liittyviä harjoitteita
  • Kun perusta on hallinnassa, siirrytään lihasten vahvistamiseen. Harjoittelussa käytetään mm. vastuskuminauhaa, painepalloa, rullaa sekä käsipainoja, mutta pystyt tekemään harjoitteet myös ilman välineistöä
  • Ohjelmaan sisältyy myös liikkuvuusharjoittelua
 • Ohjatut videoidut harjoitusohjelmat, joihin voit palata aina halutessasi
 • Harjoitusvideoissa liikkeen suorittamisen ohjeet ovat selitetty tarkasti, jolloin pystyt tekemään liikkeet oikein
 • Valmennuksesta löydät myös niska- ja hartiaseudun huoltoharjoitteet, joiden avulla pidät nhs-alueen vetreässä kunnossa
 • Saat lisäksi 2 erilaista kuntosaliohjelmaa niskan- ja hartiaseudun sekä yleisen lihasvoiman vahvistamiseen

 

Niille, jotka haluavat syventyä aiheeseen, olemme koostaneet tiiviin opetusosion.

Opetusosion avulla pystyt hahmottamaan omaa niskavaivaasi ja sen syntyä paremmin. Vaivan ymmärtäminen auttaa sinua tekemään harjoitteita oikein, tehokkaammin ja turvallisemmin. 

 • Niskan anatomiaa
 • Erilaiset riskitekijät niskavaivaan
 • Millaisia oireita niskavaivaan liittyy?
 • Miten ennaltaehkäiset niskavaivoja?
 • Milloin niskan kuvantaminen on tarpeellista?

 

Saat erikoiskoulutetun fysioterapeutin tuen valmennuksen ajaksi

Saatat tarvita apua esimerkiksi pohtiessasi, missä vaiheessa on järkevää siirtyä harjoittelussa eteenpäin tai epäilet, että harjoite ei toimi toivotulla tavalla ja haluat varmistua asiasta. 

 • Suljettu TULE-kuntoon -ryhmä Facebookissa
 • Ryhmässä on vastaamassa OMT-fysioterapeutti Heli Kallio
 • Ryhmässä voit kertoa harjoittelusi etenemisestä ja onnistumisista
 • Voit kysyä sinua askarruttavia asioita suoraan OMT-fysioterapeutilta
 • Ryhmän tavoitteena on myös motivoida toinen toisiamme

Tämä verkkovalmennus tarjoaa sinulle erikoiskoulutetun fysioterapeutin suunnittelemat ohjelmat ja työkalut, joiden avulla kuljetamme sinut kohti tervettä ja toimivaa niska-hartiaseutua.

 

✔️ Fysioterapeuttisella harjoittelulla on kaikista suurin vaikutus kipujen vähentämiseen

✔️ Kun harjoittelet nousujohteisesti, pääset niska- ja hartiaseudun vaivoista pitkäaikaisesti eroon 

✔️ Hieronnasta voit saada hetkellistä helpotusta niska-hartiaseudun vaivaan, mutta et pitkäaikaisia tuloksia verrattuna oikeanlaiseen harjoitteluun

✔️ Tämän valmennuksen avulla saat verkon kautta käyttöösi ohjattuja helppoja ja nopeasti tehtäviä harjoituksia, joiden avulla hoidetaan niskan ja hartiaseudun ongelmat ja kivun syyt kuntoon, jotta voit nauttia elämästä ilman kipuja.

✔️ Tämä valmennus myös ennaltaehkäisee mahdollisia niska- ja hartiaseudun vaivoja.

 

Vain 15 minuuttia 3 kertaa viikossa harjoittelua tuottaa tuloksia.

Tämä koko paketti on täysin ainutlaatuinen, jota et muualta löydä!

Saat moninkertaisesti rahoillesi vastinetta verrattuna esimerkiksi 5 kerran fysioterapiakäynteihin, jotka maksavat jopa 450€.

Fysioterapian vastaanottokäynti saattaa sisältää manuaalista käsittelyä, josta tutkimusten mukaan voikin olla hyötyä lyhyellä aikavälillä. Lisäksi yleensä saat vain harjoitteet vaivan sen hetkiseen tilanteeseen.

Jotta voidaan saada pitkäkestoisia tuloksia, on harjoittelun oltava nousujohteista ja säännöllistä treeniä.

Nyt saat 8 viikon etenevän ohjelman, jossa on kaikki tarvittavat harjoitteet ja ohjeet yhdessä paketissa.

 

Tämä koko paketti vain 95€ hintaan!

 

Pääset mukaan valmennukseen klikkaamalla ostonappia jolloin siirryt maksusivulle. Valitse itsellesi sopiva maksutapa ja oston jälkeen saat valmennuksen tunnukset ja kirjautumissivun sähköpostiisi. Ohjelma jää käyttöösi loppuelämäksi.

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi ja Edenred -maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä [email protected] 

Haluan mukaan valmennukseen

Näin valmennus toimii ja pääset mukaan:

 

👉 Klikkaa ostonappia jolloin siirryt maksusivulle. Valitse itsellesi sopiva maksutapa ja täytä maksutiedot

👉 Oston jälkeen saat verkkovalmennuksen tunnukset sähköpostiisi

👉 Kun kirjaudut sisään verkkovalmennukseen löydät sieltä valmennuspaketin ohjelmat

👉 Teet harjoitusohjelmia 2-4 kertaa viikossa vain 15-20min ajan tai vähempikin aika riittää. Jo 10 minuuttia tuo tuloksia!

👉 Harjoitteet ovat suunniteltu käypähoitosuosituksen mukaisesti, yleisesti hyväksytyillä malleilla.

👉 Voit tehdä harjoitteet juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii

👉 Valmennus etenee nousujohteisesti ja voit aina tarvittaessa palata edellisiin harjoitteisiin mikäli jokin harjoite ei sovi kehollesi.

👉 Kaikki materiaali jää käyttöösi ja voit palata niiden pariin koska tahansa

👉 Jokainen harjoitusliike on videona ja selkeästi ohjeistettuna, jonka avulla on helppo harjoitella 

👉 Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi ja Edenred -maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ.

LISÄKSI MEILLÄ ON 30 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU!

Koska olemme varmoja siitä, että saat tuloksia valmennuksemme avulla, niin annamme sinulle 30 päivän tyytyväisyystakuun, jotta voit kokeilla valmennusta riskittömästi.

Mikäli kokeilujakson jälkeen tuntuu siltä, että et ole tyytyväinen tai saanut tuloksia valmennuksessa, niin ilmoita siitä osoitteeseen [email protected]  ja palautamme rahasi. Emme vaadi erikseen syytä palautukseen.

Miksi niska- ja hartiaseutu jumittuu?

Niska- ja hartiaseudun vaivojen taustalla voi olla monia eri tekijöitä. Tyypillisin vaivojen syy on epäspesifi niskakipu. Tämä tarkoittaa sitä, että niska-hartiaseudun rakenteet esim. lihakset ja nivelet kuormittuvat epätasaisesti aiheuttaen kipua ja jännitystä. Nämä voivat johtua mm. huonosta työergonomiasta, toistotyöstä, liikkumattomuudesta, ylipainosta tai muista tuki- ja liikuntaelinvaivoista. Tyypillisesti niska-hartiaseudun oireet ovat niskan alueella tai heijastelevat pään, yläraajojen ja yläselän alueelle.

Onneksi usein näihin vaivoihin voi itse vaikuttaa kohdistetun harjoittelun avulla, joka on todettu parhaaksi lääkkeeksi kuntouttamisessa.

Lääkkeet eivät tehoa niskakipuihin

Usein tuki- ja liikuntaelinsairauksiin määrätään särkylääkettä; tiesitkö, että vuonna 2018 määrättiin jopa yli 3 miljoonaa reseptiä juuri tuki-ja liikuntaelinongelmien- ja sairauksien hoitoon?

Todellisuudessa emme pysty vaikuttamaan niskakipuihin särkylääkkeillä. Lääkkeiden avulla voidaan lieventää tuntemuksia, mutta lääkkeet eivät kuitenkaan korjaa juurisyytä, joista ongelmat niska-hartiaseudulla aiheutuvat. Jotta ongelmista päästään eroon, meidän tulee lääkkeiden sijaan keskittyä säännölliseen harjoittelun, jonka avulla on mahdollista hoitaa itse ongelma-aluetta. 

Turvaudutko aina passiiviseen hoitomuotoon?

Kun erilaiset kipu- ja kireystilat yllättävät, on luonnollista varata ensimmäisenä aika joko hierojalle tai fysioterapeutille. Vaikka ongelmat niskan seudulla ovat saattaneetkin jatkua jo pidemmän aikaa, toivomme, että yksi hieronta- tai fysioterapiakäynti toisi pitkäkestoisen helpotuksen. Mikäli vaiva on kehittynyt pidemmällä aikavälillä, pystytään yhdellä hoitokerralla harvoin tekemään sellaisia taikatemppuja, joilla vaivasta päästään lopullisesti eroon.

Fysioterapeutin ja hierojan tekemästä passiivisesta hoidosta on toki hyötyä ja sillä pystytään saamaan tiettyyn pisteeseen asti tuloksia, mutta emme voi turvautua pelkästään passiiviseen hoitoon, jos haluamme päästä lopullisesti eroon vaivoistamme.

 

On tutkitusti todistettu, että pitkällä aikavälillä harjoitteiden tekeminen vaikuttaa kaikista eniten erilaisten kiputilojen hoidossa.

Oletko jo saanut tarpeeksi jatkuvista niskakivuista?

Niskakivut vaikuttavat yllättävän moneen asiaan ihan meidän perusarjessamme. Jos emme pysty kääntämään päätämme riittävästi kipujen takia, vaikeuttaa pään pienentyneet liikeradat mm. siihen kuinka pystymme ajamaan autoa. Kuolleiden kulmien tarkastaminen ohitustilanteissa ja peruuttaminen vaikeutuvat selvästi, mikäli pään liikeradat ovat pienentyneet.

Niskakivut vaikuttavat myös työelämään: esimerkiksi sähkömiehet joutuvat katsomaan työssään pitkiä aikoja ylös sekä kannattelemaan käsiään ylhäällä, mistä aiheutuu erilaisia ongelmia niskan alueelle. Ongelmia voi toki esiintyä ihan arkisissakin tilanteissa, joissa joudumme kurkottelemaan tavaroita pään yläpuolelta esimerkiksi verhojen vaihtamisessa tai ylähyllylle kurkotellessa.

Entäpä sitten näyttöpäätetyöskentely? Tietokoneella pitkään istuminen on yleensä hyvin staattista, eikä asennot välttämättä vaihdu kovin usein, ellei tähän kiinnitä erityistä huomiota. Usein staattisessa asennossa pysyttäessä voi tulla tunne, että kaipaa venyttelyä, jota ehkä joskus saattaa harrastaakin. Tutkitusti on pystytty toteamaan, pelkän venyttelyn hyödyn olen vaatimattomat verrattuna oikeanlaiseen harjoitteluun.

 

Niska-hartiaseutu Kuntoon-verkkovalmennus tarjoaakin sinulle OMT-tason fysioterapeuttien suunnittelemat harjoitukset, joiden avulla pystyt harjoittamaan niskaasi oikein päästäksesi eroon ikävistä kivuista ja jumeista.

Kivuton ja vaivaton arki

Miltä kivuton arki kuulostaisi? Sinun ei tarvitsisi kesken työpäivän hieroa niskojasi ja miettiä milloin pääset seuraavan kerran hierojan pöydälle, jotta olotilasi helpottuu. Tai pystyt turvallisin mielin suuntaamaan autolla liikenteen sekaan, kun tiedät, että pystyt kääntämään päätäsi ilman kipuja. Kun kivut eivät ole mukana arjessasi pystyt menemään minne haluat sekä tehdä niitä asioita, joita kivulias niska voisi muutoin rajoittaa.

Kun kivut eivät rajoita toimintakykyäsi, sinun ei tarvitse miettiä tuletko selviytymään kaikista arjen toiminnoista itseksesi vai pitääkö sinun mahdollisesti pyytää apua. Illalla nukkumaan mennessä saat unen päästä kiinni helposti, eikä aikasi mene sängyssä pyörien yrittäessäsi etsiä kivutonta asentoa, jossa voisit nukahtaa. Hyvät yöunet vaikuttavat vähentävästi kipuihin, minkä ansiosta pystymme ehkäisemään kroonisten kipujen syntymistä.

Kun niskasi ovat kunnossa ja kivuttomat, nukut paremmin ja ilman kipuja, mikä heijastuu suoraan siihen, kuinka energinen olet arjessasi. Vaivaton arki on ehdottomasti tavoittelemisen arvoinen asia.

Lähde mukaan ja hoida niska-hartiaseutusi kuntoon!

 

Normaalisti jo kaksi fysioterapiakäyntiä maksaa saman verran ja sillä päästään vasta alkuun kuntoutuksessa.

Nyt saat samalla hinnalla erikoiskoulutetun fysioterapeutin suunnitteleman valmennuksen, joka nousujohteisesti kuljettaa sinut läpi kohdennettujen harjoitteiden ja näin saavutat terveen ja toimivan niska-hartiaseudun. Ja kaikki harjoitteet sekä muu materiaali jäävät käyttöösi, joten voit palata niiden pariin koska tahansa.

Maksun jälkeen kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi heti. Kaikki materiaali jää käyttöösi ilman aikarajoitusta.

Meillä käy maksuvälineenä myös Edenred, Smartum ja ePassi -maksutavat. Katso ohjeet TÄSTÄ.

Lähde mukaan tästä 95€
"Ennen Niska Kuntoon -valmennusta minulla oli vuosia jatkuneita niska- ja hartiakipuja. Halusin oppia uusia tapoja hoitaa niska- ja hartiakipuja ja oppia uusia liikkeitä, joita voi ottaa osaksi liikuntarutiinia ennaltaehkäisemään uusien kiputilojen syntymistä.
 
Verkkovalmennuksessa oli paljon materiaalia. Liikkeet olivat monipuolisia ja ohjeet selkeät. Hartiakivut vähenivät, kun harjoituksia jaksoi tehdä säännöllisesti. Liikkeet auttavat edelleen, käytän niitä osana lämmittelyä ennen voimatreeniä."
 
- Hanna
 

"Kiitos teille, että aktivoiduin tekemään töitä niska-hartiajumitukseni juurisyiden poistamiseksi. Eikä ongelmani ole akuutti. Se on vaivannut minua koko työelämäni ajan eikä ole helpottanut edes eläkeiässä. Lautaselkäni ja vuosikymmenien istumatyö ovat tehtävänsä tehneet.

Olen kuitenkin tullut toimeen liikunnan, hieronnan, osteopatian ym. keinojen avulla. Alkoi korona-aika ja kävely korvasi kaiken muun liikunnan. Erilaisia kiputiloja ilmeni siellä sun täällä. Niistäkin selvittiin.

Syksyn myötä päätin jatkaa saliharjoittelua. Siitä ei kuitenkaan tullut mitään, koska niska kipeytyi ja jumittui, teki mitä harjoitteita tahansa. Korvat soivat, sormet puutuivat ja joskus jopa tuntui lievää huimausta.  Sitten tuli viesti verkkokurssistanne. Hiukan skeptisenä päätin kokeilla. Tiesin toki, että iso tekijä ongelmassa ovat heikot lihakset. Se, miten suuri merkitys lihasten vahvistamisella kipujen poistamiseen on, alkaa selvitä minulle vasta nyt. Tai kurssianne ajatellen jo nyt, kun kurssissa ollaan vasta harjoittelun kolmannella viikolla. Salitreeniä pystyy tekemään niskan kipeytymättä ja muutkin oireet ovat helpottuneet.

Harjoitteiden havainnollinen opastus on selkeää ja ymmärrettävää. 

Kurssinne tulokset vaikuttavat lupaavilta. Ja mehän olemme vasta alussa! Kiitos teille!"

- Mervi

 Mitkä asiat ovat menetelmämme taustalla?

Minun lisäksi tämän verkkovalmennuksen takana on verkkofyssaritiimi, joka kattaa monen eri fysioterapeutin ammattiosaamisen. Näistä kertyy yli 40 000 asiakaskäyntikokemus ja monien kymennien vuosien työkokemus niska-ja hartiaseudun vaivoista kärsivien asiakkaiden hoidosta.

Hoidamme edelleen tuloksellisesti näitä asiakkaita päivittäin. Kouluttaudumme säännöllisesti ja seuraamme alan viimeisintä tutkimustietoa. Olemme yhdessä kokemukseen, tietoon ja asiakaspalautteeseen perustuen luoneet sinulle tämän menetelmän, jonka takana voimme seisoa.

Verkkofyssaritiimimme vahvuus on laaja-alainen fysioterapian ja terveydenhuollon asiantuntijuus, säännöllinen asiakastyö sekä viimeisin tutkimusnäyttö. Eroamme netissä olevista "guruista" jotka pohjaavat menetelmiään omiin kokemuksiin, mutta heillä ei ole välttämättä alan asiantuntijuuden ammattitutkintoa.

Faktahan on se, että jos kuntoutusohjelma on liian monimutkainen, niin se jää tekemättä. Siksi olemme koonneet kaikki parhaiten toimivat menetelmät Niska-hartiaseutu Kuntoon -verkkovalmennukseen.

Olemme luoneet verkkovalmennuksesta erittäin yksinkertaisen, että sinun tarvitsee tehdä vain 15 minuuttia 3 kertaa viikossa fysioterapeuttisia harjoitteita ja kivut sekä jumit alkavat hellittämään jo muutamassa viikossa. Ja kun hoidetaan ongelman juurisyy kuntoon, niin myös kivut häviävät kokonaan!

 

Kenelle tämä valmennus oikein on, onko siitä minulle apua?

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä valmennus sopii sinulle erinomaisesti...

 

🗣 Niskakipua ilmenee arjen toiminnoissa, kuten pään kääntämisessä, ylös katsomisessa tai pitkäaikaisen näyttöpäätetyön jäljiltä

🗣 Päätä särkee säännöllisesti ja joudut käyttämään särkylääkkeitä

🗣 Sinulla on ns. emännänkyhmy muodostumassa niskan alueelle

🗣 Koet yläselän jäykäksi ja liikkumattomaksi

🗣 Jännittyneen niskan alueen vuoksi, kärsit huimauksesta

🗣 Haluat selkeät ohjeet, joilla pääsee eroon niskan jumitiloista

🗣 Haluat voida tehdä töitä ilman niskakipua

🗣 Et tiedä, miten huoltaa niska- ja hartiaseutua jatkuvan näyttöpäätetyön rasituksesta

🗣 Kaipaat tehokasta, mutta lyhyttä jumppaohjelmaa niskan alueen jumeihin

🗣 Haluat nujertaa niskavaivasi ja nauttia arjesta ilman kipuja

 

Kuulostavatko myös nämä asiat tutuilta?

🗣 Olet kokeillut venyttää niskaa, mutta todellisuudessa se ei auta ongelmaan

🗣 Näyttöpäätetyössä niska menee jumiin ja väsyy helposti 

🗣 Niska-ja hartiaseudun vaivojen myötä seuraa toistuvia jumeja ja liikkuvuuden rajoittumista, jotka vaikeuttavat työn lisäksi muuta arkea ja harrastuksia

🗣 Olet kokeillut hierontaa ja saanut hetkellisen helpotuksen, mutta vaiva palaa

🗣 Nukkumisesta ei tule mitään, kun joudut etsimään kivutonta asentoa koko ajan

🗣 Kivun pelko rajoittaa elämääsi, kun joudut miettimään mitä voit tehdä

🗣 Jatkuvan niskakivun vuoksi joudut keskittymään enemmän esimerkiksi tarkkuutta vaativissa töissä

Älä jää elämään kipujesi kanssa vaan toimi nyt! 

✔️ Niska-hartiaseutu Kuntoon -valmennus on pitkävaikutteinen, huippuammattilaisten tekemä verkkovalmennusohjelma, joka tarjoaa edullisen ja vaivattoman harjoituskokonaisuuden niska- ja hartiaseudun vaivojen kuntouttamiseksi

✔️ Fysioterapeuttisella harjoittelulla on kaikista suurin vaikutus kipujen vähentämiseen

✔️ Kun harjoittelet nousujohteisesti, pääset niskavaivasta eroon ja saavutat terveen, toimivan ja vahvan niska-hartiaseudun.

✔️ Harjoitusvideoillamme saat kattavammat ja tarkemmat ohjeet harjoittelusta verrattuna fysioterapeutin kirjallisiin ohjeisiin. Videovalmennuksen etuna on, että voit palata harjoitteisiin milloin vain ja missä tahansa.

✔️ Hieronnasta voit saada hetkellistä helpotusta vaivaan, mutta et pitkäaikaisia tuloksia verrattuna oikeanlaiseen harjoitteluun

✔️ Tämän valmennuksen avulla saat verkon kautta käyttöösi ohjattuja helppoja ja nopeasti tehtäviä harjoituksia, joiden avulla hoidetaan niskan ongelmat ja kivun syyt kuntoon, jotta voit nauttia elämästä ilman kipuja.

✔️ Valmennuksen tarkoituksena on antaa sinulle selkeä kuntoutusohjelma, miten harjoittelet niska-hartiaseudun kivuttomaksi, toimivaksi ja terveeksi

✔️ Niska-hartiaseutu Kuntoon -valmennus myös ennaltaehkäisee mahdollisia niskavaivoja.

Miksi asiakkaamme ovat valinneet Verkkofyssarin Niska-hartiaseutu Kuntoon -valmennuksen?

 • Kärsin hartiajumeista
 • Minulla oli tension neck ja jäykkyyksiä, joista tuli oheisvaivoja (ristiselkä)
 • Halusin ennaltaehkäistä niskavaivoja, kun ikää tulee
 • Minulla oli pitkäaikaisia niskaseudun vaivoja, jotka ainakin osaltaan vaikuttivat monipäiväisten toispuoleisten päänsärkyjen syntyyn
 • Kärsin niska - ja hartiakivuista sekä pääkivusta
 • Haasteena oli vuosia jatkuneet niska- ja hartiaseudun kivut
 • Liikkuvuus ja lihaskireys olivat arkipäivää minulle
 • Halusin oppia omatoimisesti rentouttamaan lihakset ja soveltuvien liikkeiden avulla poistamaan kipua ja jäykkyyksiä
 • Etsin uusia tapoja hoitaa niska- ja hartiakipuja ja oppia uusia liikkeitä, joita voi ottaa osaksi liikuntarutiinia ennaltaehkäisemään uusien kiputilojen syntymistä.

Pääset mukaan valmennukseen klikkaamalla ostonappia jolloin siirryt maksusivulle. Valitse itsellesi sopiva maksutapa ja täytä maksutiedot.

Aloita nyt!

Niska-hartiaseutu Kuntoon-valmennus tarjoaa sinulle edullisen ja vaivattoman harjoitusohjelman, jonka avulla laitat kivuille kampoihin, parannat ryhtiäsi sekä saavutat terveen ja toimivan niska- hartiaseudun.

Harjoitteet voit tehdä milloin ja missä vain, joten sinun ei tarvitse enää murehtia fysioterapiakäynnin sovittamista omaan kalenteriisi, vaan harjoittelet juuri silloin kuin sinulle sopii.

Valmennuksen harjoitteet eivät myöskään vie liikaa aikaasi, vaan voit saavuttaa kivuttoman arjen jopa 15 minuutin päivittäisellä harjoittelulla. Harjoitteet ovat helppoja, selkeitä ja helposti lähestyttäviä.

Kun lähdet mukaan Niska-hartiaseutu Kuntoon –verkkovalmennukseen, saat itsellesi:

 • Erikoiskoulutetun fysioterapeutin suunnittelema 8 viikon harjoitusohjelma niska- ja hartiaseudun vaivan kuntoutukseen
 • Harjoittele 3 kertaa viikossa 15 minuuttia ohjeiden mukaan ja huomaat tuloksia jo muutamassa viikossa
 • Ohjatut videoidut harjoitusohjelmat, joihin voit palata aina halutessasi
 • Harjoitusvideoissa liikkeen suorittamisen ohjeet ovat selitetty tarkasti, jolloin pystyt tekemään liikkeet oikein

+ Saat tiiviin opetusosion, jonka avulla pystyt hahmottamaan omaa niskavaivaasi ja sen syntyä paremmin. Vaivan ymmärtäminen auttaa sinua tekemään harjoitteita oikein, tehokkaammin ja turvallisemmin. 

+ Valmennuksessa et ole yksin, sillä saat erikoiskoulutetun fysioterapeutin tuen koko valmennuksen ajaksi ja voit kysyä sinua askarruttavia asioita.

+ Saat kutsun suljettuun TULE-kuntoon -ryhmään Facebookissa

+ Saat käyttöösi 2 erilaista kuntosaliohjelmaa, joiden avulla vahvistat niska-hartiaseutua

+ Valmennuksesta löydät myös niska- ja hartiaseudun huoltoharjoitteet

"Liikkeet tehosivat jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen. Valitsin itselle tehokkaimmat liikkeet, joita olen harjoittanut säännöllisesti. Esim. hierontaa en ole tarvinnut lainkaan. Pystyn nyt itse liikkeiden avulla poistamaan jännityksiä ja kireyksiä ja mikä tärkeintä: Selvääkin selvemmäksi tuli liikkumisen ja lihaskunnon merkitys kiputilojen hallinnassa."

- Mervi V

Usein kysytyt kysymykset

Sinun ei tarvitse enää turhaan syödä särkylääkkeitä helpottaaksesi niskakipuja, vaan voit pureutua selättämään todelliset juurisyyt erikoiskoulutettujen fysioterapeuttien laatimien ohjelmien ja harjoitteiden avulla.

 

Niska-hartiaseutu Kuntoon -valmennus antaa sinulle helpot työkalut ja ohjeet, joiden avulla pääset ikävistä niska-hartiaseudun jumeista ja kivuista pitkäaikaisesti eroon!

 

Saat käyttöösi selkeän 8 vaiheisen harjoitusohjelman, jonka harjoitteet etenevät progressiivisesti vieden sinua päivä päivältä kohti kivutonta arkea ja parempaa toimintakykyä.

VAIVOISTA VOITTOON VERKOSSA!

 

Lähde nyt mukaan Niska-hartiaseutu Kuntoon -verkkovalmennukseen.

Ohjelmaan on koottu kaikki parhaimmat menetelmät ja harjoitteet, joiden avulla pääset ikävistä niska- ja hartiaseudun vaivoista eroon.

 

Laita kivuille kampoihin, rakenna terve ja toimiva niska-hartiaseutu, niin saat vetreän elämäsi takaisin!

 

Verkkovalmennuksen hinta 95€.  

Ja kaikki harjoitteet ja muu materiaali jäävät käyttöösi loppuelämäksi!

 

Valitse itsellesi sopiva maksutapa ja liity mukaan. Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi ja Edenred -maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ.

 

Lähde mukaan valmennukseen tästä

“15 minuuttia 3 kertaa viikossa fysioterapeutin valmiiksi sunnittelemia harjoitteita ja niskakivut alkavat hellittämään jo muutamassa viikossa”

Faktahan on se, että jos kuntoutusohjelma on liian monimutkainen, niin se jää tekemättä. Siksi olemme koonneet kaikki parhaiten toimivat menetelmät Niska-hartiaseutu Kuntoon -verkkovalmennukseen.

Olemme luoneet verkkovalmennuksesta erittäin yksinkertaisen, että sinun tarvitsee tehdä vain 15 minuuttia 3 kertaa viikossa fysioterapeuttisia harjoitteita ja kivut sekä jumit alkavat hellittämään jo muutamassa viikossa. Ja kun hoidetaan ongelman juurisyy kuntoon, niin myös kivut häviävät kokonaan!