Lantionpohja Kuntoon

-verkkovalmennus

 

Treenaa lantionpohjasi kuntoon ja pääse lirahtelusta sekä siteistä eroon!

 

Lantionpohja Kuntoon -verkkovalmennus on toiminnallinen valmennuspaketti SINULLE, joka haluat vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja päästä virtsankarkailusta eroon.

 

Lantionpohjan toimintahäiriöihin erikoistuneen fysioterapeutin rakentama valmennusohjelma antaa sinulle selkeät työkalut ja ohjeet, joiden avulla saat lantionpohjasta jälleen hyväkuntoisen- ja tuntoisen.

 

Valmennuksessa mukana jo yli 1000 naista!

Lähde tästä mukaan hintaan 39€

Esiintyykö sinulla virtsankarkailua? Koetko vaivan vaikuttaneen negatiivisesti harrastuksiisi tai jopa sosiaalisiin tilanteisiin? Tuntuuko lantionpohjan alueella kipuja? Nämä kaikki edellä mainitut ongelmat heijastavat huonokuntoisesta lantionpohjasta. Harvalla on riittävästi tietoa siitä, kuinka lantionpohjaa tulisi harjoittaa, jotta näistä vaivoista voi päästä eroon.

 

Lantionpohja Kuntoon – verkkovalmennuksen tavoitteena on hyväkuntoinen ja hyvätuntoinen lantionpohja. Valmennus antaa sinulle työkalut ja ohjeet, joiden avulla pääset harjoittamaan omia lantionpohjan lihaksia, jotta pystyt sekä ennaltaehkäisemään lantionpohjan toimintahäiriöitä että lievittämään oireita. 

Verkkofyssari Minna Tynkkynen

Olen Minna Tynkkynen, fysioterapeutti, jonka erityisosaamisena on äitiysfysioterapia sekä lantionpohjan fysioterapia. Teen työni aina asiakkaan etua miettien ja haluan valaa uskoa jokaiseen naiseen ja heidän kuntoutusprosessiin. Työssäni haluan tarjota asiakkaille selkeitä työkaluja prosesseihin, joita naiset kohtaavat omassa kuntoutuksessaan.

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2007 joulukuussa ja aloitin fysioterapeutin työt seuraavan vuoden tammikuussa. Työn kautta minulle tarjoutui mahdollisuus kouluttautua lantionpohjan toimintahäiriöihin, minkä myötä oli luontevaa lähteä miettimään ja tarkastelemaan laajemmin naisen hyvinvointia. Työssäni kohtasin paljon erilaisia haasteita ja kysymyksiä niin raskaana olevilta kuin synnyttäneiltä, mikä sai minut jatkokouluttautumaan lisää äitiysfysioterapian parissa. Ja tällä tiellä olen edelleen; asiakaskuntaani kuuluu erityisesti naiset sekä heidän erilaisten haasteet elämässään.

Fysioterapian ohella olen kouluttautunut myös pilatesohjaajaksi. Vuosien aikana olen käynyt läpi useita eri koulutuksia, jotka ovat kasvattaneet ammattitaitoani auttaa yksilöasiakkaita heidän toimintahäiriöiden kuntouttamisessa sekä ennaltaehkäisyssä.

Nyt haluan tarjota apuani ja osaamistani sinulle Lantionpohja Kuntoon -verkkovalmennuksen kautta. Lantionpohjan treenaaminen on sisällytetty kehonhuoltoharjoituksiin, jotta harjoittelu on mahdollisimman mukavaa ja rentoa. Näitä harjoitusohjelmia pystyt tekemään missä tahansa etkä tarvitse mitään välineitä mukaan.

Tervetuloa mukaan Lantionpohja Kuntoon -verkkovalmennukseen!

 

Lantionpohja Kuntoon -ohjelma sisältää:

 • Lantionpohjan fysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelema valmennusohjelma lantionpohjan hyvinvointiin
 • Kolme erilaista harjoitusta, joissa kehonhuoltotuntiin sisällytetty vahvasti lantionpohjan lihasten harjoittelu
 • Ohjatut videoidut harjoitusohjelmat, joihin voit palata aina halutessasi
 • Harjoitusvideoissa liikkeiden suorittamisen ohjeet ovat selitetty tarkasti, jolloin pystyt tekemään liikkeet oikein

Niille, jotka haluavat syventyä aiheeseen, olemme koostaneet tiiviin opetusosion.
 • Teoriapaketin mm. lantionpohjan anatomiasta, toiminnasta ja tarkoituksesta.
 • Teoriaa virtsankarkailusta, sen yleisyydestä, hoidosta sekä harjoittelun merkityksestä

Saat erikoiskoulutetun fysioterapeutin tuen valmennuksen ajaksi
 • Vertaisryhmä valmennuksen ostaneille
 • Erikoiskoulutetun fysioterapeutin tuki ryhmässä
 • Voit kysyä sinua askarruttavia asioita suoraan erikoiskoulutetulta fysioterapeutilta

 

Saat siis ohjatut lantionpohjan treenit erikoiskoulutetun fysioterapeutin kanssa, joka kulkee myös mukanasi koko valmennuksen ajan! 

Valmennuksen avulla

 • Ennaltaehkäiset lantionpohjan toimintahäiriöitä ja erityisesti virtsankarkailua
 • Vahvistat lantionpohjan lihaksia kestämään hormonaalisten muutosten tuomat haasteet
 • Saat varmuutta arkeesi, kun ei tarvitse enää miettiä mahdollista virtsankarkailua
 • Vaikutat lantionpohjan verenkiertoon myönteisesti ja pystyt rentouttamaan lantionpohjan helpommin
 • Pääset eroon lantionpohjan alueen kivuista
 • Ymmärrät oman lantionpohjasi anatomiaa ja toimintaa
 • Tutustut virtsankailuun yleisesti ja samalla saat vinkit miten voit itse vaikuttaa karkailuun
 • Opit miten voit yhdistää lantionpohjan harjoittelun arkeesi ja opit myös rentoutuksen merkityksen
 • Tutustut erilaisiin harjoituksiin joista voit löytää itsellesi sopivat loppuelämän harjoitteet
 • Opit keinoja joilla saavuttaa hyväkuntoisen ja hyvätuntoisen lantionpohjan

"Minulla oli haasteita virtsankarkailun kanssa ja halusin vahvistaa lantionpohjaani. Olin kokeillut jo muita keinoja ja päätin lähteä mukaan Lantionpohja Kuntoon -verkkovalmennukseen. Ohjelma oli helppo, tehokas ja erilainen muihin verrattuna. Lantion seutu on vahvistunut harjoitteiden avulla." -Riitta

"Virtsan hallitseminen liikunnan aikana oli haastavaa ja halusin parantaa sitä. Lähdin mukaan Verkkofyssarin Lantionpohja Kuntoon -verkkovalmennukseen ja sain tehokkaat, mukavat ja hyvät treenit, joiden avulla paransin virtsanpidätyksen hallintaa." -Seija

"Minulla oli vaikeuksia pidätyksen kanssa etenkin, kun on kova hätä tai tekee pomppuliikkeitä. Halusin vahvistaa lantionpohjan lihaksia, joten päätin lähteä mukaan Lantionpohja Kuntoon -kurssille, joka vaikutti hyvältä ja edulliselta. Ohjelma oli hyvä sekä monipuolinen ja olen saanut parannettua pidätyskykyäni." -Vappu

Lantionpohja kuntoon-verkkovalmennuksen avulla haluamme tuoda julki vaivan, josta usein vaietaan, ja tämä vaiettu vaiva on virtsankarkailu. Se voi johtua hormonaalisista muutoksista, mutta usein naiset kärsivät synnytyksen jälkeen ponnistuksen aiheuttamasta virtsankarkailusta.

Valmennuksen avulla haluamme nostaa esille tietoa siitä, että olemme kaikki samassa veneessä ja harjoittelun avulla meidän on mahdollista vaikuttaa asiaan.


Haluamme rohkaista naisia harjoittelun pariin 
sekä antaa heille ohjeet, joiden avulla lantionpohjasta saa jälleen hyvänkuntoisen ja hyvätuntoisen.

 

Normaalisti yksi erikoiskoulutetun fysioterapeutin käynti voi maksaa jopa 100€, jossa usein päästään vasta suunnittelemaan kuntoutuspolku ja yksittäiset harjoitteet.

 

Nyt saat kokonaisen ohjelman, jossa on kaikki tarvittavat harjoitteet ja ohjeet yhdessä paketissa.

 

Ohjelman hinta vain 39€!

Ja se jää käyttöösi loppuelämäksi!

 

Pääset mukaan valmennukseen klikkaamalla ostonappia jolloin siirryt maksusivulle. Valitse itsellesi sopiva maksutapa ja oston jälkeen saat valmennuksen tunnukset sähköpostiisi.

Kaikki harjoitteet ja materiaali jäävät käyttöösi, joten voit palata niiden pariin koska tahansa.

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi ja Edenred -maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ.

Haluan mukaan valmennukseen!

Näin valmennus toimii

 

👉 Oston jälkeen saat verkkovalmennuksen tunnukset ja kirjautumissivun sähköpostiisi

👉 Verkkovalmennuksesta löydät valmiit harjoitusohjelmat, joiden avulla saat tehtyä yhden kokonaisen kehonhuoltotreenin, jossa erityishuomio lantionpohjan toimintaan. Ohjelman voi pilkkoa myös kolmeen lyhyempään osaan. 

👉 Harjoitusohjelmaa voit käydä läpi useamman kerran viikossa ja löytää harjoitusohjelman sisältä sinulle sopivat yksittäiset lantionpohjan harjoitteet, jotka juuri sinä koet sinulle hyväksi. 

👉 Voit tehdä harjoitteet juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii

👉 Pääset aina käsiksi kaikkiin harjoitteisiin. Materiaali jää käyttöösi loppuelämäksi

👉 Jokainen harjoitusliike on videoitu ja selkeästi ohjeistettu

👉 Voit kysyä vinkkejä erikoiskoulutetulta fysioterapeutilta valmennuksen kommenttiosioissa tai yksityisessä Facebook-ryhmässä

👉 Saat valmennuksen aikana sähköpostiisi liittymispyynnön yksityiseen vertaisryhmään Facebookissa

Hyväkuntoinen- ja tuntoinen lantionpohja

 

Harjoittelun avulla pystymme saamaan lantionpohjasta hyväkuntoisen ja myös hyvätuntoisen. Osa saattaa tuntea itsetunto-ongelmia lantionpohjan ongelmien takia, mutta harjoittelun avulla pystymme muuttamaan lantionpohjamme vahvaksi, minkä myötä erilaiset epävarmuustekijät kuten kipu ja virtsankarkailu saadaan kuriin. Kun olet sinut lantionpohjasi kanssa, olet myös tyytyväinen itseesi, ja tämä välittyy myös ulospäin.

  

Ole oman kehosi herra

 

Huonokuntoinen lantionpohja voi näkyä ulospäin huonontuneena ryhtinä sekä siinä kuinka kannattelemme itseämme. Huonontunut ryhti ei näy pelkästään ulospäin, vaan se voi aiheuttaa kehossamme erilaisia kiputiloja. Kun lantionpohjaa on saatu treenattua takaisin toimivaksi, hyväkuntoiseksi ja hyvätuntoiseksi, on tällä väistämättä positiivisia vaikutuksia siihen kuinka kannattelet itseäsi. Myös selän hyvinvointi paranee ryhdin muuttuessa, ja epämiellyttävät kolotukset jäävät historiaan. Pystymme myös palaamaan jälleen lempi harrastustemme pariin ja voimme nauttia liikkumisen ilosta sekä liikunnan hyödyistä.

Varmuutta arkeen vahvan lantionpohjan ansiosta

 

Synnyttäminen voi saada kehossamme aikaiseksi erilaisia haasteita, joista yksi suurimmista pohjautuu lantionpohjan toiminnanhäiriöille. Myös episiotomiasta johtuvat tikkaukset voivat olla aristavia. Kummassakin tapauksessa riittävä pohjatieto ja ymmärrys lantionpohjan toiminnasta auttavat kuntoutusprosessissa.

Kun lantionpohja toimii paremmin, huomaat sen lisäävän varmuutta arkeesi sekä vahvistat itseluottamustasi. Sinun ei tarvitse enää miettiä mahdollista virtsankarkailua, vaan pystyt kohtaamaan arjen tilanteet vahvana ja luottavaisena.

Virtsankarkailu voi vaikuttaa myös sosiaaliseen elämään

 

Yleisin ongelma, joka aiheutuu lantionpohjan lihasten heikosta toimintakyvystä, on virtsankarkailu. Virtsankarkailu ei ole pelkästään hygieeninen haitta, vaan se voi vaikuttaa samalla myös negatiivisesti sosiaalisiin tilanteisiin.

Mikäli virtsankarkailua esiintyy, voi siitä tulla helposti harrastuksia tai sosiaalisia tilanteita rajoittava tekijä: virtsankarkailu tai pelko siitä voi esimerkiksi estää ryhmäliikuntatunneille osallistumisen tai rajoittaa lasten kanssa vietettyjä yhteisiä pomppuhetkiä trampoliinilla. Kodin ulkopuolelle liikkuessa ajatukset pyörivät lähinnä vessan löytämisessä, millä on luonnollisesti vaikutusta siihen miten rohkeasti uskaltaa osallistua eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Aktiivisen harjoittelun avulla tästä ikävästä vaivasta on kuitenkin mahdollista päästä eroon, ja pääset taas nauttimaan arjestasi ja harrastuksista ilman virtsankarkailun pelkoa. 

Lantionpohjan heikko kunto voi aiheuttaa kiputiloja

 

Vaikka lantionpohjan alueen kivut eivät olekaan yleisin syy, joka aiheutuu lantionpohjan heikosta kunnosta, heijastuvat kivun vaikutukset laajalti niin arkeen kuin myös harrastuksiin. Näiden lisäksi heikossa kunnossa oleva lantionpohja näkyy myös seksuaalisena tunnottomuutena.

Hormonaaliset muutokset ovat yksi asia, jotka vaikuttavat lantionpohjan toimintaan, ja valitettavasti iän myötä myös nämä ongelmat lisääntyvät. Lantionpohjan toimintahäiriöt voivat esiintyä lihasheikkoutena, virtsankarkailuna, endometrioosin oireina tai kalvojen kuivumisesta aiheutuvina erilaisina kiputiloina.

Harjoittelun avulla meidän on mahdollista vaikuttaa lantionpohjan verenkiertoon myönteisesti. Jos verenkierto alueella on hyvä, pystymme rentouttamaan lantionpohjan helpommin. Mitä paremmin verenkierto toimii lantionpohjassa, sitä paremmin happi virtaa lihaksiin ja kudoksiin.

Tiedätkö sinä kuinka lantionpohjaa tulisi harjoittaa? 

 

Lantionpohja ja sen harjoittaminen on monelle uutta. Harva tiedostaa mitä lantionpohjalla tarkoitetaan, ja moni yllättyy kuullessaan, että lantionpohjaa voi harjoitella samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta lihasryhmää. Tähän ongelmaan syypää löytyy useimmiten vaikenemisesta: lantionpohjasta ja sen aiheuttamista ongelmista ei juurikaan puhuta, minkä takia tietoisuus lantionpohjan vahvistamisesta on jäänyt vähäiseksi. Usein lantionpohja ja siihen liittyvä harjoittelu sivuutetaankin täysin, kunnes ongelmia alkaa esiintyä ja niihin halutaan ratkaisuja. 

Synnytys itsessään ei ole ainoa riskitekijä, joka voi altistaa lantionpohjan toimintahäiriöille. Meidän on hyvä tiedostaa, että muita riskitekijöitä voivat olla mm. liiallinen nesteen nauttiminen, gynekologiset leikkaukset, liikkumattomuus, geenien puolelta tullut kudosherkkyys sekä ylipaino. Lisäämällä tietoisuuttasi lantionpohjasta, sen toiminnasta ja siitä kuinka voimme harjoittaa sitä, auttaa sinua saamaan lantionpohjastasi jälleen kerran hyväkuntoisen- ja tuntoisen.

"Aivastelu ja yskiminen aiheutti virtsankarkailua, joten halusin vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja ennaltaehkäistä vaivaa. Tästä ohjelmasta olen saanut erittäin hyviä neuvoja ja parasta on, että se jää käyttöön ilman aikarajoitusta ja voin jatkaa sen parissa koska tahansa!" - Kerttu

Lantionpohja Kuntoon- valmennuksen tavoitteena on hyvinvoiva lantionpohja. Valmennus antaa sinulle työkalut ja ohjeet oman lantionpohjan hyvinvoinnin tueksi.

 

Kun lähdet mukaan Lantionpohja Kuntoon – verkkovalmennukseen, saat itsellesi:

 • Kolme harjoitusohjelmaa, joissa kiinnitetään erityisesti huomiota lantionpohjan lihaksiin
 • Fysioterapeutin ohjatut videoidut vinkit ja harjoituskokonaisuudet
 • Teoriapaketin mm. lantionpohjan anatomiaan, toimintaan ja harjoitteluun sekä virtsankarkailun syihin ja hoitoon
 • Erikoiskoulutetun fysioterapeutin tuki ryhmässä
 • Mahdollisuus kysyä henkilökohtaisia vinkkejä Verkkofyssarin valmentajalta

Kaikki harjoitteet ja materiaali jäävät käyttöösi ilman aikarajoitusta.

Lähde mukaan valmennukseen klikkaamalla ostonappia jolloin siirryt maksusivulle. Valitse itsellesi sopiva maksutapa ja täytä maksutiedot.

Haluan lantionpohjani kuntoon

Saavuta hyväkuntoinen- ja tuntoinen lantionpohja harjoittelun avulla

Lantionpohjan hyvinvoinnin kannalta on tärkeää tehdä erilaisia harjoitteita, jotta kokonaisuudesta tulee toimiva. Lantionpohja kuntoon-verkovalmennuksessa saat itsellesi käyttöön kolme laajempaa kehonhuoltotreeniä, jotka ovat pituudeltaan 10-15 minuutin mittaisia. Kaikissa harjoitteissa on huomioitu tarkasti lantionpohjan tarvitsemat kolme elementtiä: rentoutuminen, aktivointi ja tunnistaminen, jotta saat muodostettua jokaisella harjoituskerralla monipuolisen ja toimivan treenin. 

Kehonhuoltotreenien lisäksi saat käyttöösi myös muutamia arkeen helposti sisällytettäviä täsmäharjoitteita, joiden avulla harjoitat tehokkaasti lantionpohjan hyvinvointiasi. Harjoitteet ovat helposti opeteltavissa videoidun ohjeistuksen avulla, ja on hyvin mahdollista, että näistä harjoitteista muodostuu sinulle hyviä perusharjoitteita koko loppuelämäsi ajaksi. Treenamisen ei aina tarvitse olla vakavalla naamalla tekemistä, vaan harjoittelu voi ja saa olla välillä myös hauskaakin. Lantionpohja kuntoon-verkkokurssin täsmäharjoitteet ovat hieman poikkeavampia perusharjoituksiin verrattuna, mikä voi hyvinkin nostattaa hymyn kareen suupieleeni treenaamisen aikana.

Lisää tietoutta ja saa enemmän irti harjoitteista

 

Lantionpohja voi aiheena olla suurimmalle osalle vieras, minkä takia verkkovalmennukseen on koottu hyvä teoreettinen tietopaketti lisäämään tietoisuutta lantionpohjan anatomiasta ja toiminnasta.

Pääelementtien ymmärtäminen niin anatomian kuin toiminnan kannalta on tärkeää, sillä tämän tietopohjan avulla huomaat oivaltavasi ja oppivasi asioita sekä harjoitteita paremmin. Saat tietoa siitä kuinka paljon nestettä kannattaa nauttia päivän aikana ja miten vessavälit kannattaa rytmittää. Valmennuksen aikana pääset myös halutessasi testaamaan omatoimisesti oman lantionpohjasi toiminnan. Testauksen avulla saat jo hieman muodostettua kuvaa siitä, missä kunnossa lantionpohjan lihakset ovat. Mikäli lantionpohja ei toimi vielä optimaalisesti, korostuu harjoittelun merkitys entisestään.

Säännöllisyydellä kohti tavoitteita

 

Valmennuksen avulla haluamme kannustaa sinua säännölliseen harjoitteluun, sillä säännöllisen harjoittelun avulla pystymme saamaan hyviä tuloksia ja huolehtimaan lantionpohjamme hyvinvoinnista. Löydät eri harjoitteiden joukosta itsellesi sopivimmat ja mieluisimmat harjoitteet, jolloin myös lantionpohjan treenaaminen on mielekästä.

Aina tavoite ei välttämättä liity vahvistamiseen, vaan joskus lähtökohtana voi olla lantionpohjan kunnon ylläpito; valmennuksen avulla saat tietoa kuinka sovellat harjoittelua silloin kun haluat vahvistaa lantionpohjaa tai vaihtoehtoisesti minkä verran tarvitsemme harjoittelua, jos haluamme ylläpitää lantiopohjan tämän hetkistä kuntoa.

Lähde tästä mukaan hintaan 39€

NÄIN VERKKOFYSSARI TOIMII

 

Turvaudutko aina passiiviseen hoitomuotoon?

Kun eteen tulee erilaisia kipu- ja kireystiloja, varaamme usein ajan joko fysioterapeutille tai hierojalle, ja toivomme yhden kerran tuovan apua vaivoihimme. Fysioterapeutin ja hierojan tekemästä passiivisesta hoidosta on hyötyä ja sillä pystytään saamaan tiettyyn pisteeseen asti tuloksia, mutta emme voi turvautua pelkästään passiiviseen hoitoon, jos haluamme päästä lopullisesti eroon vaivoistamme. On tutkitusti todistettu, että pitkällä aikavälillä harjoitteiden tekeminen vaikuttaa kaikista eniten erilaisten kiputilojen hoidossa. Lantionpohja kuntoon -verkkovalmennuksen avulla saat käyttöösi ohjattuja harjoituksia, joiden avulla voit laittaa kivuille kampoihin sekä ylläpitää manuaalisen terapian aikaansaamia tuloksia omatoimisesti.

Yksi kerta riittää harvoin selättämään ongelman kokonaan

Kun vaivoja lähdetään hoitamaan, ei voida odottaa ihmeitä yhdellä hoitokerralla. Voi olla, että jokin vaiva on kehittynyt vuosien saatossa, minkä takia yksi hoitokerta harvoin riittää nitistämään pitkäaikaisen vaivan lopullisesti. Jotta vaivasta voidaan päästä lopullisesti eroon, tarvitaan useampia hoitokertoja. Useampi fysioterapiakäynti ei välttämättä ole aina taloudellisesti mahdollista. Lantionpohja kuntoon -valmennuksen harjoitteiden avulla on jokaisella mahdollisuus voittaa kivut edullisemman vaihtoehdon avulla.

Tavoitteena hyvinvoiva keho

Kukapa ei haaveilisi hyvinvoivemmasta kehosta; Verkkofyssarin avulla tämä on mahdollista. Kun hoitosuunnitelmaan otetaan mukaan Käypähoito suositusten mukainen harjoittelu, sinulla on mahdollisuus päästä eroon särkylääkkeiden syömisestä, sillä harjoitteiden avulla isket suoraan ongelman aiheuttajan kimppuun. Harjoittelun avulla on myös mahdollista välttää leikkaukset. Sen lisäksi, että kehosi on hyvinvoivempi, toimintakykyisempi ja kivuttomampi, myös ulkoinen olemuksesi kokee kohennusta parantuneen ryhdin ansiosta.

 

Saavuta pitkäaikaisia tuloksia

 

Vaikka hierontapöydällä makaaminen onkin rentouttavaa erityisesti pitkän työpäivän jälkeen, emme voi pelkästään turvautua passiiviseen hoitomuotoon, mikäli haluamme vaivoistamme eroon pitkäaikaisesti. Käypähoito suositusten mukaisesti laaditut harjoitteet auttavat sinua pääsemään eroon TULES-vaivoista sekä niiden aiheuttamista ongelmista. Samat harjoitteet toimivat myös ennaltaehkäisevänä harjoitteena tulevaisuutta ajatellen. Aktiivisen harjoittelun on todettu tuovan paremmat tulokset verrattuna passiiviseen terapiaan, minkä takia aktiivinen harjoittelu kannattaa ehdottomasti sisällyttää omaan hoitosuunnitelmaan pitkäaikaisten tulosten saamiseksi. Harjoitteita tehdessäsi et ainoastaan hoida ongelmaa, vaan parannat samalla omaa toiminta- ja työkykyäsi.

Edullinen ja vaivaton vaihtoehto

Sinun ei tarvitse enää murehtia siitä milloin sinulla on aikaa pistäytyä fyysisesti fysioterapeutin vastaanotolla tekemässä harjoitteita, sillä Verkkofyssarin harjoitteet on mahdollista tehdä milloin ja missä vain! Et ole enää sidottu kiinni tiettyyn aikaan tai paikkaan, vaan voit harjoitella aina silloin kun sinulle itsellesi sopii parhaiten. Ja mikä parasta, jopa vartti päivässä riittää edesauttamaan kivuttomampaa arkea. Verkkofyssarin harjoitteet ovat helppoja ja selkeitä, minkä ansiosta harjoitteet ovat helposti lähestyttäviä, ja ne tarjoavat edullisen ja vaivattoman vaihtoehdon fyysisille fysioterapiakäynneille.

Yleisin kysytyt kysymykset

VAIVOISTA VOITTOON VERKOSSA!

 

Kun lähdet mukaan Lantionpohja Kuntoon –verkkovalmennukseen, saat itsellesi:

 • Kehonhuoltotreenit, jossa erityisesti huomioidaan lantionpohjan hyvinvointi
 • Fysioterapeutin kuusi erilaista ohjattua kehonhuoltotreeniä ja videoidut harjoitteet
 • Teoriapaketin mm. lantionpohjan anatomiasta, toiminnasta, tarkoituksesta ja virtsankarkailusta haasteena
 • Vertaisryhmä valmennuksen ostaneille
 • Lantionpohjan toimintahäiriöihin erikoistuneen fysioterapeutin tuki ryhmässä
 • Mahdollisuus kysyä henkilökohtaisia vinkkejä Verkkofysssarin valmentajalta

 

Aloita harjoittelu nyt kohti hyväkuntoista ja hyvätuntoista lantionpohjaa. Harjoitusohjelmat ja muu materiaali jäävät käyttöösi ilman aikarajoitusta!

 

Verkkovalmennuksen hinta vain 39€!

 
Kaikki harjoitteet sekä muu materiaali jäävät käyttöösi loppuelämäksi!

 

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi ja Edenred  -maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ.

Lähde mukaan valmennukseen tästä!