Alaselän välilevy Kuntoon -verkkovalmennus

Kuntouta alaselän välilevyvaiva nopeammin kuntoon.

 

Saat selän kivuttomaksi ja toimintakykyiseksi valmennuksen kohdennetuilla harjoitteilla ja voit taas nauttia täysipainoisesta arjesta ja vapaa-ajasta.

 

Vain 3 kertaa 15 minuuttia harjoittelua viikossa riittää.

 

Erikoiskoulutettujen fysioterapeuttien rakentama valmennusohjelma auttaa sinua pääsemään kivuista eroon ja saat tilalle toimivan selän.

Lähde mukaan tästä hintaan 89€

Onko sinulla puutumista toisessa alaraajassa? Säteileekö kipu polven alapuolelle? Lisääkö selän eteentaivutus oireita?


Jos vastauksesi on kyllä, saattaa olla kyse alaselän välilevyn pullistumasta. 

Mikäli vastasit kysymyksiin EI, mutta selkäsi on kipeä, silloin kyseessä saattaa olla toiminnallinen alaselkävaiva. Lue lisää TÄSTÄ.

Jotta alaselän välilevyn pullistuma tulee hoidettua kerralla kuntoon ja vältytään selän lihasten heikkenemiseltä, on harjoittelu aloitettava nopeasti vaivan alettua.

Alaselän välilevy Kuntoon – valmennuksen tavoitteena on kivuton ja terve selkä.

Valmennus antaa sinulle työkalut ja ohjeet, joiden avulla pääset kuntouttamaan alaselän välilevypullistumaa kivuttomaksi ja saat selän toimivaksi nopeammin. 


Valmennuksen avulla saat kivuttoman ja toimivan selän. 

Verkkofyssari Niko Mannila

Moi! Olen Niko Mannila ja olen alaselän välilevy kuntoon -valmennuksen Verkkofyssari. Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2015 lähtien ja Personal Trainerina vuodesta 2016. 

Välilevyn pullistuman kuntoutuksen kulmakivi on harjoittelu. Valmennuksen tarkoituksena on antaa sinulle tietoa välilevypullistuman vaivan taustoista ja syistä sekä valmis ohjelma ja suunnitelma, miten kuntoutat välilevyperäistä ongelmaa. 

Verkkofyssari Heli Kallio

Olen toiminut koko aikuisen ikäni terveyden- ja liikunnan parissa. Ihmisen hyvinvointi sekä fyysisesti että psyykkisesti on kiinnostanut aina ja kiinnostaa edelleen. Fysioterapeuttina olen toiminut jo 27v. ajan.

Olen OMT- fysioterapiaan asiantuntija ja lisäksi olen opiskellut kipufysioterapian, työfysioterapian ja psykofyysisen fysioterapian erikoistumisopinnot sekä runsaasti erilaisia menetelmäkoulutuksia. Valmennuspuolella olen toiminut asiakastyön lisäksi tules-valmennuksen kouluttajana.

Valmennus sisältää:

Erikoiskoulutetun fysioterapeutin suunnittelema ohjelma alaselän välilevyn kuntoutukseen.
 • Harjoittele 3 kertaa viikkossa 15 minuutin ajan ja kivut alkavat hellittämään jo muutamassa viikossa
 • Kuljetamme ja ohjaamme sinut kahdeksan eri vaiheen läpi, jotka etenevät nousujohteisesti kohti kivutonta ja toimivaa selkää
 • Vaiheet sisältävät 3-6 erilaista harjoitetta
  • Valmennus alkaa kipua lievittävillä asennoilla ja harjoitteilla
  • Seuraavaksi ohjataan selän asentoon ja hallintaan liittyviä harjoitteita
  • Sen jälkeen siirrytään aktivoiviin harjoitteisiin, jotka ylläpitävät selän lihasten toimintaan sen ollessa kiputilassa. Harjoittelussa käytetään tarvittaessa vastuskuminauhaa
 • Valmennuksen vaiheita toteutetaan yksilöllisesti oman tilanteen mukaan. Voit siirtyä vaiheissa eteenpäin, kun edellinen vaihe on kivuton ja hallitset liikkeet
 • Ohjatut videoidut harjoitusohjelmat, joihin voit palata aina halutessasi
 • Harjoitusvideoissa liikkeen suorittamisen ohjeet ovat selitetty tarkasti, jolloin pystyt tekemään liikkeet oikein
Niille, jotka haluavat syventyä aiheeseen, olemme koostaneet tiiviin opetusosion.

Opetusosio auttaa sinua ymmärtämään, miten välilevyvaiva syntyy ja mitkä asiat siihen vaikuttavat.

 • Selän ja välilevyn anatomiaa
 • Erilaiset riskitekijät välilevyn pullistumaan
 • Millaisia oireita välilevyn pullistumaan liittyy?
 • Miten ennaltaehkäiset välilevyn pullistumaa?
 • Milloin selän kuvantaminen on tarpeellista?
Saat erikoiskoulutetun fysioterapeutin tuen valmennuksen ajaksi.
 • Suljettu TULE-kuntoon -ryhmä Facebookissa
 • Ryhmässä on vastaamassa OMT-fysioterapeutti Heli Kallio
 • Ryhmässä voit kertoa harjoittelusi etenemisestä ja onnistumisista
 • Voit kysyä sinua askarruttavia asioita suoraan OMT-fysioterapeutilta
 • Ryhmän tavoitteena on myös motivoida toinen toisiamme

Alaselän välilevy Kuntoon -verkkovalmennuksen harjoitteet ja materiaali jää käyttöösi ja voit aina palata materiaaleihin koska tahansa. Koko valmennuksen ajan mukanasi kulkee myös erikoiskoulutettu fysioterapeutti.

Vain 15 minuuttia 3 kertaa viikossa harjoittelua tuottaa tuloksia.

Miksi sinun kannattaa lähteä mukaan Alaselän välilevy Kuntoon -valmennukseen?

 

✔️ Alaselän välilevy Kuntoon -valmennus on uusi pitkävaikutteinen, huippuammattilaisten tekemä verkkovalmennusohjelma, joka tarjoaa edullisen ja vaivattoman harjoituskokonaisuuden alaselän välilevyvaivan kuntouttamiseksi

✔️ Fysioterapeuttisella harjoittelulla on kaikista suurin vaikutus kipujen vähentämiseen

✔️ Kun harjoittelet nousujohteisesti, pääset välilevyperäisestä selkävaivasta eroon ja saavutat kivuttoman ja toimivan selän

✔️ Harjoitusvideoillamme saat kattavammat ja tarkemmat ohjeet harjoittelusta verrattuna fysioterapeutin kirjallisiin ohjeisiin. Videovalmennuksen etuna on, että voit palata harjoitteisiin milloin vain ja missä tahansa.

✔️ Lääkehoidosta voit saada hetkellistä helpotusta alaselkävaivaan, mutta et pitkäaikaisia tuloksia verrattuna oikeanlaiseen harjoitteluun

✔️ Tämän valmennuksen avulla saat verkon kautta käyttöösi ohjattuja helppoja ja nopeasti tehtäviä harjoituksia, joiden avulla hoidetaan selän välilevyn ongelmat ja kivun syyt kuntoon, jotta voit nauttia elämästä ilman kipuja.

✔️ Valmennuksen tarkoituksena on antaa sinulle selkeä ja vaiheittainen kuntoutusohjelma, miten harjoittelet selkäsi kivuttomaksi ja toimivaksi

✔️ Alaselän välilevy Kuntoon -valmennus myös ennaltaehkäisee mahdollisia selkävaivoja.

 

Alaselän välilevypullistumassa nopeasti aloitettu harjoittelu pelkän levon sijaan auttaa kipujen hallinnassa ja silloin kuntoutusprosessi etenee paremmin ja paluu arkeen tapahtuu nopeammin. 

Kun välilevyn kuntoutus on tehty kerralla oikein, ennaltaehkäistään sen uusiutumista ja mahdollisesti muita selkävaivoja.

Välilevyn kuntoutuksessa itsenäisen harjoittelun merkitys korostuu, mikäli halutaan saada nopeita ja pitkäaikaisia tuloksia.

Valmennuksen hinta 89€.

 

Saatat maksaa yhdestä tunnin fysioterapiakäynnistä saman verran, joka harvoin yksinään riittää saamaan tuloksia.

Nyt saat samalla hinnalla vaiheittaisen kuntoutusohjelman alaselän välilevyn pullistumaan, jossa treenaat 3 kertaa viikossa 15 minuuttia erikoiskoulutetun fysioterapeutin kanssa, joka kulkee myös mukanasi koko valmennuksen ajan!

Vaikka kyseessä on verkkovalmennus, on mukanasi koko valmennuksen ajan erikoiskoulutettu fysioterapeutti, jolta voit kysyä sinua askarruttavia asioita. Lisäksi verkkovalmennuksen etuna on mahdollisuus palata harjoitusmateriaaleihin.

Saat siis huippuammattilaisen suunnittelemat harjoitusohjelmat ja täyden tuen sekä tiiviin opetusosion.Tämä koko paketti on täysin ainutlaatuinen, jota et muualta löydä!

 

Pääset mukaan valmennukseen klikkaamalla ostonappia jolloin siirryt maksusivulle. Valitse itsellesi sopiva maksutapa ja täytä maksutiedot.

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi ja Edenred -maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ.

Oston jälkeen saat verkkovalmennuksen tunnukset sähköpostiisi. Kaikki materiaali jää käyttöösi ja voit palata niiden pariin koska tahansa.

Haluan mukaan valmennukseen

Mikä minulla on? Miksi näin kävi?

Selkäni on kipeä. Kipu säteilee toiseen jalkaan. On tunnottomuutta ja puutuneisuutta.

Kun eteen tulee erilaisia kiputiloja haluamme tietää, mikä meitä vaivaa. Yleensä odottelemme, että vaiva paranisi nopeasti tai saatamme vain elää vaivan kanssa, mikäli vaiva ei rajoita pahasti muuta elämää tai arkea. Voimme käyttää kipulääkkeitä tai varata ajan lääkärille, tai hierojalle ja kuten aikaisemminkin, saamme selkäkivun vähenemään lääkkeillä ja hyvällä hieronnalla.

Yleensä välilevyperäisessä alaselkävaivassa, välilevyn pullistumassa tai repeämässä, hieronta ei auta, vaan saattaa pahentaa sitä. Oikeastaan vaikeassa tapauksessa mikään ei auta heti. Hoitolinjat vaihtelevat välilevyperäisten vaivojen asteen mukaisesti. Olennaista onkin saada riittävästi tietoa vaivasta, sen syystä ja hoitomahdollisuuksista.

Fysioterapian osalta kipua lievittävät asennot, liikunta oireiden sallimissa rajoissa sekä harjoittelu voivat edistää paranemista. Valmennuksemme avulla saat käyttöösi tarkat työkalut ja vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla voit itse kuntouttaa välilevyperäistä selkävaivaa. 

Tämä on pelottavaa

Estävätkö pelot liikkumasta? Missä tilanteissa sinulla tulee pelkoja liikkumisen suhteen?

Kun kipua esiintyy, ihminen ei uskalla liikkua eikä nostaa tai kipu voi jopa rajoittaa työn tekemisen. Se on normaalia ajattelua. Pelko saattaa ottaa vallan, saattaa syntyä liikkumisen pelkoa. Ihminen ei lähde liikkumaan vaan hoitaa ongelmaansa vaikkapa lääkkeillä ja levolla. On kuitenkin näyttöä siitä, että liikkumattomuuden pelko voi hidastaa kuntotumista tai jopa estää kuntoutumisen kokonaan. Pelko tilanteesta saattaa myös johtua uskomuksista, että ihminen voisi halvautua selkäkivun myötä. Näinhän ei tietenkään ole normaaleissa tilanteissa. Pelon kierteestä pääseminen ja levosta aktiiviseen kuntoutukseen siirtyminen voi olla haastavaa. 

Olennaista on muistaa, että vaiva kuntoutuu lähes aina täysin normaaliksi eikä se ennusta pitkäaikaisia selkävaivoja. Alaselän välilevy Kuntoon -verkkovalmennus on edullinen ja tehokas erkoiskoulutetun fysioterapeutin suunnittelema ohjelma kuntoutumisen takaamiseksi.

Vaiva ei ole pysyvä

Välilevyperäinen vaiva paranee tyypillisesti n. 3 kk aikana. Joskus selkä voi vaivata pidemmän aikaa, jopa vuoden. Mitä pidempään vaiva kestää sitä enemmän se luo ihmiselle rasitteita arkeen, työhön ja vapaa-aikaan. Joissain tapauksissa ihminen tyytyy säännölliseen lääkehoitoon, jos kuntoutuminen syystä tai toisesta on jäänyt kesken eli oireet jatkuvat edelleen vaikkakin lievinä. Todellisuudessa lääkehoidolla ei ole parantavaa apua selkävaivoihin. Toki lääkehoito lieventää oireita erityisesti välilevyperäisessä repeämässä, jossa on voimakas tulehduksellinen reaktio vaivan alkuvaiheessa.

Harjoittelun merkitys nousee myös tässä esille osana paranemista. Jotta pystymme pääsemään oireista eroon, meidän tulee lääkkeisiin turvautumisen sijaan tehdä harjoitteita, joiden avulla on mahdollista kuntouttaa vaivaa oireiden hillitsemisen sijaan.

 

Meillä on sinulle alaselän välilevyn pullistumaan ratkaisu, joka on kehitetty yli 25 vuoden fysioterapiatyön kokemuksen avulla.


Olemme hoitaneet tuloksekkaasti jo yli 10 000 asiakasta pääsemään tuki- ja liikuntaelinvaivoista eroon.

Verkkofyssari Niko Mannila

Moi! Olen Niko Mannila ja olen alaselän välilevy kuntoon -valmennuksen Verkkofyssari. Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2015 lähtien ja Personal Trainerina vuodesta 2016. Omat kiinnostukseni kohteet liikunnan parista ovat palloilulajit sekä voimaharjoittelu.

Suurimmalla osalla asiakkaistani on erilaisia tuki- ja liikuntaelin vaivoja, joista pyrimme fysioterapian avulla pääsemään eroon. Välilevyn pullistuman kuntoutuksen kulmakivi on harjoittelu. Valmennuksen tarkoituksena on antaa sinulle tietoa välilevypullistuman vaivan taustoista ja syistä sekä valmis ohjelma ja suunnitelma, miten kuntoutat välilevyperäistä ongelmaa. Tämä valmennus tarjoaa sinulle edullisen ja vaivattoman vaihtoehdon fyysisille fysioterapiakäynneille. Tervetuloa mukaan!

Verkkofyssari Heli Kallio

Olen toiminut koko aikuisen ikäni terveyden- ja liikunnan parissa. Ihmisen hyvinvointi sekä fyysisesti että psyykkisesti on kiinnostanut aina ja kiinnostaa edelleen. Fysioterapeuttina olen toiminut jo 27v. ajan.

Olen OMT- fysioterapiaan asiantuntija ja lisäksi olen opiskellut kipufysioterapian, työfysioterapian ja psykofyysisen fysioterapian erikoistumisopinnot sekä runsaasti erilaisia menetelmäkoulutuksia. Valmennuspuolella olen toiminut asiakastyön lisäksi tules-valmennuksen kouluttajana.

Omaan vahvan osaamisen ja laajan näkemyksen kehon hallinnan eri koulutuksista ja näkökulmista. Minulla on myös ratkaisukeskeisen psykoterapian opinnot, johdon työnohjaajan ja coachingin opinnot mielen hyvinvoinnin tueksi. Työurani aikana olen toiminut ja toimin edelleen kliinisen työn lisäksi liikunta -ja fysioterapia-alan yrityksen johtajana. Olen kehittänyt tules-asiakkaan kuntoutuspolkua ammattilaisille sekä kehittänyt Verkkofyssaripalvelua kuluttajille ajatellen myös taloudellista tasa-arvoa fysioterapian saavuttamisessa.

Verkkofyssarin TULE-kuntoon ryhmässä toimin sparraajana ja kanssakulkijana valmennuksen ajan kohti tervettä ja toimivaa kehoa.

“15 minuuttia 3 kertaa viikossa fysioterapeutin valmiiksi sunnittelemia harjoitteita ja selkäkivut alkavat hellittämään jo muutamassa viikossa”

Kehittämämme menetelmä perustuu yli 10 000 fysioterapia asiakaskäynteihin, joiden avulla olemme suunnitelleet harjoitusohjelmat alaselän välilevyn vaivasta eroon pääsemiseksi.

Faktahan on se, että jos kuntoutusohjelma on liian monimutkainen, niin se jää tekemättä. Siksi olemme koonneet kaikki parhaiten toimivat menetelmät Alaselän välilevy Kuntoon verkkovalmennukseen.

Olemme luoneet verkkovalmennuksesta erittäin yksinkertaisen, että sinun tarvitsee tehdä vain 15 minuuttia 3 kertaa viikossa fysioterapeuttisia harjoitteita ja selkäkivut alkavat hellittämään jo muutamassa viikossa. Ja kun hoidetaan ongelman juurisyy kuntoon, niin myös kivut häviävät kokonaan!

Alaselän välilevyn pullistuma kiuntoon

Hitaasti hyvä tulee

Alaselän välilevyperäisen vaivan kuntoutumisaika riippuu vaivan asteesta. Tyypillisesti n. 3 kk aikana tapahtuu merkittävää paranemista. Passiivinen hoitomuoto ei auta, mikäli haluamme vaivoistamme eroon pitkäaikaisesti. Käypähoito-suositusten mukaisesti laaditut harjoitteet auttavat sinua pääsemään eroon selkävaivoista sekä niiden aiheuttamista ongelmista.

Harjoittelu etenee vaiheittain alkaen hyvin pienistä harjoitteista. Aktiivisen harjoittelun on todettu tuovan paremmat tulokset verrattuna passiiviseen terapiaan, minkä takia aktiivinen harjoittelu kannattaa ehdottomasti sisällyttää omaan hoitosuunnitelmaan pitkäaikaisten tulosten saamiseksi/takaamiseksi. Harjoitteita tehdessäsi et ainoastaan hoida ongelmaa, vaan parannat samalla omaa toiminta- ja työkykyäsi ja ennaltaehkäiset muitakin selkävaivoja.

Kätevä tapa kuntouttaa

Välilevyperäisen vaivan manuaalisesta terapiasta ei näyttäisi tutkimusten mukaan olevan pitkäaikaista hyötyä. Sen sijaan harjoittelu ja erityisesti suunnitellut harjoitteet ovat pitkällä aikavälillä avain tulokselliseen kuntoutukseen.  Verkkofyssarin harjoitteet on mahdollista tehdä milloin ja missä vain! Et ole enää sidottu kiinni tiettyyn aikaan tai paikkaan, vaan voit harjoitella aina silloin kun sinulle itsellesi sopii parhaiten.

Välilevyperäisessä vaivassa harjoittelu kannattaa toteuttaa pienissä erissä ja soveltaa yleisiä ohjeita juuri silloin, kun sinusta siltä tuntuu ja se on sinulle mahdollista. Verkkofyssarin harjoitteet ovat helppoja ja selkeitä ja ne tarjoavat edullisen fysioterapeutin suunnitteleman ohjelman.

Valmis ohjelma kuntoutukseen

Verkkofyssarin Alaselän välilevy Kuntoon -verkkovalmennuksessa saat käyttöösi valmiin ohjelman, mikä mahdollistaa harjoittelun aloittamisen saman tien. Valmennus antaa sinulle ohjeet kivun lievitykseen sekä harjoitteluun vaivan eri vaiheissa. Saat välittömästi kaiken materiaalin itsellesi ja valmisohjelmat, miten etenet kuntoutuksessasi kohti kivutonta selkää.

Sinun ei tarvitse lähteä kivuliaan selän kanssa fysioterapeutin vastaanotolle, vaan voit toteuttaa harjoittelun kotona, vaikka pienissä osissa vaivan sallimissa rajoissa. Lisäksi säästät aikaa ja rahaa, sillä useampi fysioterapiakäynti voi maksaa useita satoja euroja.

Haluatko mukaan valmennukseen?

Klikkaa alta ja pääset ostosivulle. Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi ja Edenred -maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ.

Haluan mukaan valmennukseen

Älä jää elämään kipujesi kanssa vaan toimi nyt!

✔️ Alaselän välilevy Kuntoon -valmennus on uusi pitkävaikutteinen, huippuammattilaisten tekemä verkkovalmennusohjelma, joka tarjoaa edullisen ja vaivattoman harjoituskokonaisuuden alaselän välilevyvaivan kuntouttamiseksi

✔️ Fysioterapeuttisella harjoittelulla on kaikista suurin vaikutus kipujen vähentämiseen

✔️ Kun harjoittelet nousujohteisesti, pääset välilevyperäisestä selkävaivasta eroon ja saavutat kivuttoman ja toimivan selän

✔️ Harjoitusvideoillamme saat kattavammat ja tarkemmat ohjeet harjoittelusta verrattuna fysioterapeutin kirjallisiin ohjeisiin. Videovalmennuksen etuna on, että voit palata harjoitteisiin milloin vain ja missä tahansa.

✔️ Lääkehoidosta voit saada hetkellistä helpotusta alaselkävaivaan, mutta et pitkäaikaisia tuloksia verrattuna oikeanlaiseen harjoitteluun

✔️ Tämän valmennuksen avulla saat verkon kautta käyttöösi ohjattuja helppoja ja nopeasti tehtäviä harjoituksia, joiden avulla hoidetaan selän välilevyn ongelmat ja kivun syyt kuntoon, jotta voit nauttia elämästä ilman kipuja.

✔️ Valmennuksen tarkoituksena on antaa sinulle selkeä ja vaiheittainen kuntoutusohjelma, miten harjoittelet selkäsi kivuttomaksi ja toimivaksi

✔️ Alaselän välilevy Kuntoon -valmennus myös ennaltaehkäisee mahdollisia selkävaivoja.

Alaselän välilevyn pullistuma

Kenelle tämä Alaselän välilevy Kuntoon -valmennus oikein on, onko siitä minulle apua?

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä valmennus sopii sinulle erinomaisesti...

 

🗣 Sinulla on säteilyoireita, puutumista tai pistelyä alaraajoissa 

🗣 Voimakas selkäkipu estää arjen toiminnot

🗣 Lääkäri on kertonut, että sinulla välilevyn pullistuma

🗣Tiedostat, että vaiva on kuntoutettava

🗣 Haluat selkeät ohjeet, joilla pääsee eroon alaselän välilevyn pullistumasta nopeammin

🗣 Haluat nopeuttaa kivuista eroon pääsemistä

🗣 Kaipaat turvallista kuntoutusta alaselän välilevyn kuntoutukseen

🗣 Haluat nujertaa selkävaivasi ja nauttia arjesta ilman kipuja

🗣 Haluat säästää fysioterapiakuluissa, koska saat samantyyppiset ohjeet suoraan verkkovalmennuksesta

 

Kuulostavatko myös nämä asiat tutuilta?

🗣 Olet kokeillut venyttää selkää, mutta todellisuudessa se ei auta ongelmaan

🗣 Selän kipujen vuoksi on vaikeaa olla missään asennossa

🗣 Kivut pelottavat ja luulet, ettei vaivasta pääse eroon

🗣 Nukkuminen on hankalaa kivun vuoksi

🗣 Fyysinen työ, esimerkiksi nostotyö tai muu raskas työ ei onnistu

🗣 Pitkään istuminen, esimerkiksi autolla ajaminen ei onnistu, koska alaraajoihin säteilee kipua.

🗣 Olet kokeillut kaikenlaisia asentoja ja lääkkeitä ja saanut hetkellisen helpotuksen, mutta ne auttavat vain hetkeksi.

Alaselän välilevy Kuntoon -verkkovalmennus perustuu ihan samoihin metodeihin, millä olemme auttaneet yli 10 000 fysioterapia-asiakasta pääsemään eroon vaivoista.

" En olisi ikinä uskonut, että pääsen vaivastani eroon harjoittelun avulla."

- Mari

"Jalkaa säteilevä kipu oli sietämätön, mutta sain apua siihen valmennuksen kipua lieivittävillä harjoitteilla."

- Mikko

"Vaikka alussa olevat harjoitteet tuntuivat yksinkertaisilta, mutta ne silti tuntuivat mukavilta ja helpottavilta."

- Jaana

Valmennuspaketti sisältää

 • Erikoiskoulutetun fysioterapeutin suunnittelema ohjelma alaselän välilevyn kuntoutukseen
 • Vain 3 kertaa 15 minuuttia harjoittelua viikossa ja kivut alkavat muutamassa viikossa hellittämään
 • Kuljetamme sinut läpi kahdeksasta eri vaiheesta, jotka etenevät nousujohteisesti kohti kivutonta ja toimivaa selkää
 • Ohjatut videoidut harjoitusohjelmat, joihin voit palata aina halutessasi
 • Harjoitusvideoissa liikkeen suorittamisen ohjeet ovat selitetty tarkasti, jolloin pystyt tekemään liikkeet oikein 

+ Saat lisäksi tiiviin opetusosion alaselän välilevypullistumasta, jossa avaamme sinulle selkeästi mm. miten välilevyvaiva syntyy ja mitkä asiat siihen vaikuttavat.

+ Valmennuksessa et ole yksin, sillä saat erikoiskoulutetun fysioterapeutin tuen koko valmennuksen ajaksi ja voit kysyä sinua askarruttavia asioita.

+ Saat kutsun suljettuun TULE-kuntoon -ryhmään Facebookissa

LISÄKSI MEILLÄ ON 30 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU!

Koska olemme varmoja siitä, että saat tuloksia valmennuksemme avulla, niin annamme sinulle 30 päivän tyytyväisyystakuun, jotta voit kokeilla valmennusta riskittömästi.

Mikäli kokeilujakson jälkeen tuntuu siltä, että et ole tyytyväinen tai saanut tuloksia valmennuksessa, niin ilmoita siitä ja palautamme rahasi. Emme vaadi erikseen syytä palautukseen.

Lähde nyt mukaan valmennukseen. 

 

Alaselän välilevy Kuntoon -verkkovalmennuksen hinta on 89€.

Normaalisti jo yksi henkilökohtainen tunnin fysioterapiakäynti maksaa saman verran ja sillä päästään vasta alkuun kuntoutuksessa.

Nyt saat samalla hinnalla vaiheittaisen kuntoutusohjelman alaselän välilevyn pullistuman kuntotukseen erikoiskoulutetun fysioterapeutin kanssa, joka kulkee myös mukanasi koko valmennuksen ajan!

Lähde mukaan valmennukseen alla olevasta linkistä.

Haluan kuntouttaa pullistumani

Näin valmennus toimii ja pääset mukaan:

 • Oston jälkeen luot itsellesi verkkovalmennuksen tunnukset
 • Alaselän välilevy kuntoon - verkkovalmennuksessa saat itsellesi valmiin ohjelman ja suunnitelman, miten selätät alaselän ongelmat
 • Saat kattavat harjoitteet, jotka ovat jaettu progressiivisesti kahdeksaan eri vaiheeseen
 • Teet harjoituksia 3-4 kertaa viikossa vain 15-20min ajan tai vähempikin aika riittää. Jo 10 minuuttia tuo tuloksia!
 • Harjoittelet ohjelmaa vähintään kolme kuukautta
 • Voit tehdä harjoitteet juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii
 • Pääset aina käsiksi aikaisempiin harjoitteisiin
 • Kaikki materiaali jää käyttöösi ja voit palata niiden pariin koska tahansa
 • Jokainen harjoitusohjelma on videona, jonka tahtiin voit harjoitella
 • Voit kysyä vinkkejä Verkkofyssari-valmentajalta valmennuksen kommenttiosioissa
 • Saat valmennuksen aikana sähköpostiisi liittymispyynnön yksityiseen vertaisryhmään Facebookissa
 

Alaselän välilevy Kuntoon -verkkovalmennus on niille, joille on todettu alaselän välilevyn pullistuma ja haluavat hoitaa sen kerralla kuntoon.

On tutkitusti todistettu, että pitkällä aikavälillä fysioterapeuttisten harjoitteiden tekeminen vaikuttaa kaikista eniten erilaisten kiputilojen hoidossa.

Valmennuksen ovat suunnitelleet fysioterapeutti Niko Mannila sekä OMT-fysioterapeutti Heli Kallio.

Alaselän välilevy Kuntoon -valmennukseen on koottu kaikki parhaimmat menetelmät ja harjoitteet, joilla voit kuntouttaa alaselän välilevyvaivaa.

Valmennuksen avulla voit laittaa kivuille kampoihin, saada kivuttoman ja toimivan selän sekä entisen vetreän elämäsi takaisin!


Aloita nyt!

 

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi ja Edenred -maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ.

Lähde mukaan tästä hintaan 89€