Äiti Kuntoon -verkkovalmennus

Äiti Kuntoon –valmennuksen tavoitteena on hyvinvoiva äiti. Valmennus antaa sinulle selkeät työkalut ja ohjeet, joiden avulla pääset alkuun omassa palautumisessasi.

 

Lähde mukaan tästä hintaan 89€

Kamppailetko selkäkipujen, virtsankarkailun tai niska-hartiaseudun jumien kanssa?

 

Tuntuuko kehosi vieraalta, etkä tiedä kuinka sinun tulisi lähteä liikkeelle synnytyksen jälkeen?

 

Raskauden ja synnytyksen myötä keho muuttuu nopeasti ja nämä muutokset voivat aiheuttaa ihmetystä.

 

Synnytyksen jälkeen on tärkeää keskittyä kuntouttamaan lantionpohja ja vatsalihakset takaisin hyvään kuntoon, jotta alat tuntea kehosi taas omaksi, toimivaksi voimapesäksi sekä pääset eroon mm. virtsankarkailusta.

 

Äiti kuntoon-verkkovalmennus tarjoaa sinulle kattavan valmennusohjelman synnytyksestä palautumiseen.

Käytössäsi on viikottaiset ohjeistetut harjoitteet, joiden avulla pystyt lähtemään turvallisin mielin liikenteeseen heti synnytyksen jälkeen.

Valmennuksessa emme keskity pelkästään vain fyysisiin harjoitteisiin, vaan valmennuksessa on huomioitu myös mentaaliset harjoitukset, jotka auttavat sinua entistä paremmin palautumisessa.

Valmennus tarjoaa sinulle myös erilaisia testejä, joiden avulla lisäät oman kehon tietoisuuttasi, ja opit tunnistamaan kehosi uudelleen synnytyksen jälkeen sekä auta kehoasi palautumaan paremmin.

Kun lähdet mukaan Äiti Kuntoon – verkkovalmennukseen, saat itsellesi:

 • 6 viikon valmiin, äitiysfysioterapeutin suunnitteleman harjoitusohjelman, joka on suunniteltu palautumisen tueksi
 • Äitysfysioterapeutin ohjatut harjoitteet ja vinkit videoituna 
 • Harjoitusvideoissa liikkeen suorittamisen ohjeet ovat selitetty tarkasti, jolloin pystyt tekemään liikkeet oikein

 

Niille, jotka haluavat syventyä aiheeseen, olemme koostaneet tiiviin opetusosion.

 • Teoriaa synnytyksen jälkeisestä palautumisesta
 • Mikä on lantionpohjan rooli?
 • Miten aloitat liikunnan synnytyksen jälkeen?
 • Mikä on ryhdin merkitys?
 • Miten huomioida erkauma?
 • Äidin lihaskuntoharjoittelu

 

Saat erikoiskoulutetun fysioterapeutin tuen koko valmennuksen ajaksi

 • Suljettu ryhmä Facebookissa
 • Ryhmässä on vastaamassa erikoiskoulutettu fysioterapeutti
 • Voit kysyä sinua askarruttavia asioita suoraan fysioterapeutilta

 

Äiti kuntoon-vekkovalmennus on suunniteltu tukemaan äidin palautumista synnytyksen jälkeen. Valmennuksen avulla haluamme rohkaista äitejä liikuttamaan omaa kehoa sekä antaa työkalut, joiden avulla pystyy edesauttamaan omaa palautumistaan synnytyksestä.


Valmennuksessa saat selkeät ohjeet mm. siitä miten liikkuminen kannattaa aloittaa synnytyksen jälkeen ja mitä sinun kannattaa tehdä jo synnärillä.

Saat käyttöösi viikoittaiset ohjeistukset, joiden avulla pystyt lähtemään turvallisin mielin liikkeelle.

 
Ja tämä kaikki vain 89€ hinnalla.

 

Normaalisti maksat yhdestä äitiysfysioterapiakäynnistä saman verran ja käynnillä päästään usein päästään harjoittelussa vasta alkuun. Nyt saat samalla hinnalla äitiysfysioterapeutin rakentamat valmisohjelmat, joihin voit palata aina halutessasi, sillä ohjelma jää käyttöösi ilman aikarajoitusta. Lisäksi saat tiiviin opetusosion aiheesta sekä ammattilaisen tuen koko valmennuksen ajaksi!

Haluan aloittaa valmennuksen

Näin valmennus toimii ja pääset mukaan

 • Klikkaa ostonappia jolloin siirryt maksusivulle. Valitse itsellesi sopiva maksutapa ja täytä maksutiedot
 • Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak -maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ.
 • Oston jälkeen saat verkkovalmennuksen tunnukset sähköpostiisi
 • Kun kirjaudut sisään verkkovalmennukseen löydät sieltä valmennuspaketin ojelmat
 • Saat itsellesi valmiin 6 viikon harjoitusohjelman, jonka avulla voit edesauttaa omaa palautumistasi synnytyksen jälkeen
 • Teet harjoitusohjelmaa 5 kertaa viikossa ohjeiden mukaisesti vain 15-30 minuutin ajan.
 • Voit tehdä harjoitteet juuri silloin kun sinulle sopii
 • Pääset aina käsiksi aikaisempiin harjoitteisiin
 • Kaikki materiaali jää käyttöösi ilman aikarajoitusta
 • Jokainen harjoitusliike on videona ja selkeästi ohjeistettuna, joiden avulla on helppo harjoitella
 • Voit kysyä vinkkejä Verkkofyssari- valmentajalta valmennuksen kommenttiosioissa
 • Saat valmennuksen aikana sähköpostiisi liittymispyynnön yksityiseen vertaisryhmään Facebookissa

Lisää omaa hyvinvointia ja auta kehoasi palautumaan synnytyksestä

Synnytyksestä palautumiseen liittyy monia osa-alueita, ja on tärkeää muistaa, että jokainen palautuu yksilöllisesti. Meidän ei kannata luoda itsellemme turhia paineita ja stressiä vertaamalla omaa palautumista naapurin Maijan palautumiseen, vaan tärkeintä on antaa keholle sen tarvitsema aika. Äiti kuntoon-verkkovalmennus antaa sinulle paljon hyviä vinkkejä, joiden avulla voit tukea kehosi palautumista ja lisätä samalla omaa hyvinvointiasi.

Vatsalihasten erkauman ja lantionpohjan toiminnan kuntouttamisella on suuri merkitys arkeesi sekä siihen kuinka kehosi toimii ja tuntuu. Erkauman kuntoutumisen myötä huomaat kuinka saat tuotettua enemmän voimaa kehollasi, mikä tulee näkymään helpottavana tekijänä niin liikuntaharrastuksissa kuin myös arjessa toimimisessa. Kun kehosi voimatasapaino on parempi, jaksat myös kannatella kehoasi ryhdikkäämmin, mikä edesauttaa kiputilojen selättämisessä. Vastaavasti lantionpohjan toimintakyvyn parantuminen nostattaa itsetuntoasi sekä itsevarmuutta, kun sinun ei enää tarvitse huolehtia mahdollisesta virtsankarkailusta, ja toki hyväkuntoinen- ja tuntoinen lantionpohja heijastuu positiivisesti myös seksuaaliseen mielihyvään.

Palaa turvallisesti takaisin liikunnan pariin

Synnytyksestä palautuminen vie oman aikansa, ja maltti on valttia.  Kun palautumisprosessi on käynnissä, meidän tulee huomioida myös erinäisiä asioita liikunnan suhteen. Ja usein päässä pyörii kysymys, kuinka liikunnan pariin voi raskauden jälkeen taas palata turvallisin mielin.

Liikunnan aloittaminen tuo paljon positiivisia asioita elämääsi. Liikunnalla on tunnetusti positiivisia vaikutuksia mielialaan ja liikunnan avulla saat itsellesi positiivista energiaa, joka auttaa pyörittämään vauva-arkea. Liikunnan avulla voit myös lievittää kehossa olevia mahdollisia kiputiloja. Raskauden aikana kehoon kertyy lisää kiloja; imettäminen toki lisää energian kulutusta imetyksen aikana, mutta liikunnasta saamme oivallisen avun myös painonhallintaan. 

Opi tuntemaan kehosi uudelleen 

Keho muuttuu ja äidillä on aikaa valmistautua tulevaan synnytykseen yhdeksän kuukauden ajan, mutta itse synnytys voi olla hyvinkin nopeasti ohi. Kehossa on tapahtunut jälleen kerran valtava muutos hyvin lyhyessä ajassa, joka voi aiheuttaa ihmetystä ja kummastusta uutta tilannetta kohtaan.

Vaikka keholle kohdistuva kuormitus voi olla erilaista raskauden jälkeen kuin ennen raskautta, on oleellista saada keho uudelleen käyttöön sekä aktivoitua. Tärkeintä onkin tulla sinuiksi muuttuneen kehonsa kanssa. Harjoitteiden avulla pystymme saamaan kehostamme jälleen kerran vahvan ja tasapainoisen. Vahvan ja tasapainoisen kehon ansiosta pystyt ottamaan osaa liikuntaharrastuksiin sekä toimimaan ongelmitta arkielämässä.

Valmennus sisältää:

Äiti Kuntoon- valmennuksen tavoitteena on hyvinvoiva äiti. Valmennus antaa sinulle työkalut ja ohjeet, joiden avulla palaudut paremmin synnytyksestä ja pääset turvallisesti palaamaan liikuntaan synnytyksen jälkeen. 

 • Selkeä 6 viikon harjoitusohjelma, jonka tavoitteena on ensin herätellä kehoa ja hiljalleen myös vahvistaa sitä harjoitteiden avulla. 
 • Fysioterapeutin ohjatut videoidut harjoitteet
 • Teoriapaketin mm. synnytyksen jälkeisestä palautumisesta, lantionpohjan roolista, liikunnan aloittamisesta synnytyksen jälkeen, ryhdin merkityksestä, vatsalihasten erkaumasta ja lihaskuntoharjoittelusta synnytyksen jälkeen
 • Vertaisryhmä valmennuksen ostaneille
 •  Erikoiskoulutetun fysioterapeutin tuki ryhmässä
 • Mahdollisuus kysyä henkilökohtaisia vinkkejä Verkkofyssarin valmentajalta

Valmennuksen avulla

 • Ymmärrät, mitkä asiat vaikuttavat synnytyksen jälkeiseen palautumiseen ja opit miten itse voit vaikuttaa palautumiseesi
 • Näet ja koet miten voit rakentaa uudelleen hyvinvoivaa, ryhdikästä kehoa
 • Ymmärrät lantionpohjan lihasten merkityksen hyvinvoinnillesi ja opit harjoittelemaan näitä lihaksia oikein. 
 • Opit millaisia asioita huomioida, kun aloitat liikuntaa synnytyksen jälkeen
 • Saat ohjeet lihaskuntoharjoitteluun ja vinkit kevennyksiin
 • Saat työkalut, joilla lähdet herättelemään kehoa ja vahvistamaan sitä
 • Pystyt paremmin huomioimaan omaa ryhtiäsi ja vahvistamaan sitä
 • Tutustut vatsalihasten erkaumaan, opit tätä tarkastelemaan itseltäsi ja saat vinkit kuntoutukseen
 • Saat ohjeet, miten tukea omaa unta ja jaksamista
Liity mukaan nyt

Nopeasti muuttunut keho voi ihmetyttää

Kehossa tapahtuu monia muutoksia odotusaikana. Yhdeksän kuukauden aikana tapahtuvat muutokset tapahtuvat hiljalleen ajan kanssa, mutta synnytyksen myötä kehossa on tapahtunut jälleen uusi iso muutos ja huomattavasti lyhyemmässä ajassa. Synnytyksen jälkeen moni onkin ihmeissään oman kehonsa kanssa. Heti synnytyksen jälkeen moni saattaa kamppailla virtsanpidätysongelman, selkäkipujen ja niska-hartiaseudun jomotusten kanssa. Näiden lisäksi kehon verenkierto- ja hengityselimistö, hormonitoiminta sekä tuki- ja liikuntaelimistö pyrkivät hiljalleen palaamaan takaisin ns. normaalitilaan. Muutoksista osa alkaa heti synnytyksen jälkeen ja osan palautumisessa voi mennä useita kuukausia: esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistössä muutokset saattavat tuntua vielä vuodenkin päästä synnytyksestä.  

Jotta kehosta saadaan taas toimintakykyinen ja se pystyy palautumaan synnytyksestä, on meidän osattava aktivoida kehoa uudelleen. Jotta voimme edesauttaa omaa kehoamme palautumaan synnytyksestä, on meidän hyvä tietää millaisista kulmakivistä palautuminen koostuu ja miten niihin pystyy itse vaikuttamaan. Jo sillä, että osaat havainnoida omaa ryhtiäsi ja asentoasi, on tärkeä rooli uudelleen ohjelmoinnissa.

Synnytystavasta riippumatta lantionpohjan lihakset ja kudokset kokevat merkittävää kuormitusta, ja alatiesynnytyksessä lantionpohjan lihakset joutuvat antamaan huomattavasti periksi. Näiden muutosten takia lantionpohjan lihasten aktivointi heti synnytyksen jälkeen voi olla hukassa. Jotta pystymme kuntouttamaan lantionpohjan jälleen hyväkuntoiseksi, tulee meidän osata tunnistaa lihakset sekä osata aktivoida ne oikein. Synnytyksen jälkeen on myös tärkeää osata lähteä vahvistamaan lempeästi keskivartaloa, jotta saamme voimantuotannon paranemaan sekä pystymme hakemaan tukea kehomme kannatteluun. Juuri näihin ongelmiin, saat harjoitteita Äiti kuntoon-verkkovalmennuksessa.

Olkapää kuntoutus

Tiedon puute hidastaa palautumista

 

Synnytyksen jälkeen yleisimpiä haasteita kehon toimintakyvyn kannalta ovat vatsalihasten erkaumasta ja lantionpohjan toiminnasta aiheutuvat ongelmat. Molemmat aiheuttavat erilaisia ongelmia aina voimantuoton puutoksesta, virtsankarkailuun ja lantionpohjan alueen kipuihin asti.

Jotta keho pystyy palautumaan synnytyksestä, meidän tulee tietää kuinka pystymme vaikuttamaan lantionpohjan toiminnasta tai vatsalihasten erkaumasta seuraaviin ongelmiin. Harvalla on kuitenkaan riittävästi tietoa, mikä vaikeuttaa kuntoutumista.

Laaja tietopaketti synnytyksestä palautumiseen

 

Äiti kuntoon-verkkovalmennus tarjoaa sinulle laajan tietopaketin synnytyksestä palautumisen kulmakivistä. Valmennuksessa tulemme pureutumaan mm. keskivartaloon, ryhtiin, vatsalihasten erkaumaan, lantionpohjaan sekä hengitykseen. Teoriamateriaalin avulla pääset syventymään aiheisiin, jotka koskettavat suurta osaa synnyttäneistä. Ymmärtämällä syy-seuraussuhteita on helpompi havainnoida ja arvioida itse omaa kehoaan, ja tiedostaa siten, miten itse voi tukea omaa palautumistaan paremmin.

Olkapää kuntoutus

Fyysiset ja mentaaliset harjoitteet palautumisen apuna

Saat käyttöösi kuuden viikon mittaisen ohjelman, jonka avulla lähdet tukemaan synnytyksestä palautumistasi. Saat koko ohjelman kerralla näkyville, mutta suosittelemme ohjelman käymistä läpi viikko viikolta. Harjoitteiden tavoitteena on herättää keho uudelleen toimintaan sekä vahvistaa keskivartaloa. Harjoitteet etenevät progressiivisesti, mikä mahdollistaa turvallisen tavan rakentaa uudelleen toimivaa ja vahvaa corea. 

Äiti kuntoon-verkkovalmennus tarjoaa monipuolisia harjoitteita, joista jokainen pystyisi löytämään itselleen sopivat harjoitteet palautumisen tueksi. Liikunnan tuoman fyysisen hyvinvoinnin lisäksi, on tärkeää huomioida myös mentaalipuoli. Voimme vaikuttaa mielialaamme nostattavasti liikunnan lisäksi myös muilla tavoin, minkä takia Äiti kuntoon-verkkovalmennuksessa ei keskitytä pelkästään liikuntaan, vaan tarjotaan vaihtoehtoja, joiden avulla pystyt huolehtimaan myös mentaalipuolen hyvinvoinnista.

Lisää oman kehon tietoisuutta testaamalla ja havainnoimalla 

Valmennuksen aikana saat harjoitteita, joiden avulla pystyt kokeilemaan ja havainnoimaan itse omaa kehoasi ja sen toimintakykyä. Valmennuksen aikana tarkastelemme mm. ryhtiäsi sekä vatsalihasten erkaumaa, ja kuvien sekä videoin avulla pystyt tekemään itsenäistä analyysiä siitä missä kohtaa tällä hetkellä ollaan menossa kuntoutumisen suhteen. Oman kehon havainnointi ja sen toiminnan ymmärtäminen auttaa oman kehon tietoisuuden lisäämisessä ja näin vahvistat yhteyttä mielesi ja kehosi välillä. 

Lähde mukaan TÄSTÄ

Verkkofyssari Minna Tynkkynen

Olen Minna Tynkkynen, fysioterapeutti, jonka erityisosaamisena on äitiysfysioterapia sekä lantionpohjan fysioterapia. Teen työni aina asiakkaan etua miettien ja haluan valaa uskoa jokaiseen naiseen ja heidän kuntoutusprosessiin. Työssäni haluan tarjota asiakkaille selkeitä työkaluja prosesseihin, joita naiset kohtaavat omassa kuntoutuksessaan.

 Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2007 joulukuussa ja aloitin fysioterapeutin työt seuraavan vuoden tammikuussa. Työurani alkoi Porvoon Haikon kartanosta, minkä jälkeen työpanos on jakautunut Vääksyn, Lahden ja Porvoon välillä. Vuoden 2011 kesä vierähti Kruunupuistossa neurologian parissa ja saman vuoden syksyllä aloitin työt Vireuksessa.

 

Työn kautta minulle tarjoutui mahdollisuus kouluttautua lantionpohjan toimintahäiriöihin, minkä myötä oli luontevaa lähteä miettimään ja tarkastelemaan laajemmin naisen hyvinvointia. Työssäni kohtasin paljon erilaisia haasteita ja kysymyksiä niin raskaana olevilta kuin synnyttäneiltä, mikä sai minut jatkokouluttautumaan lisää äitiysfysioterapian parissa. Ja tällä tiellä olen edelleen; asiakaskuntaani kuuluu erityisesti naiset sekä heidän erilaisten haasteet elämässään.


Fysioterapian ohella olen kouluttautunut myös pilatesohjaajaksi. Vuosien aikana olen käynyt läpi useita eri koulutuksia, jotka ovat kasvattaneet ammattitaitoani auttaa yksilöasiakkaita heidän toimintahäiriöiden kuntouttamisessa sekä ennaltaehkäisyssä. 

NÄIN VERKKOFYSSARI TOIMII

 

Turvaudutko aina passiiviseen hoitomuotoon?

 Kun eteen tulee erilaisia kipu- ja kireystiloja, varaamme usein ajan joko fysioterapeutille tai hierojalle, ja toivomme yhden kerran tuovan apua vaivoihimme. Fysioterapeutin ja hierojan tekemästä passiivisesta hoidosta on hyötyä ja sillä pystytään saamaan tiettyyn pisteeseen asti tuloksia, mutta emme voi turvautua pelkästään passiiviseen hoitoon, jos haluamme päästä lopullisesti eroon vaivoistamme. On tutkitusti todistettu, että pitkällä aikavälillä harjoitteiden tekeminen vaikuttaa kaikista eniten erilaisten kiputilojen hoidossa. Äiti kuntoon -verkkovalmennuksen avulla saat käyttöösi ohjattuja harjoituksia, joiden avulla voit laittaa kivuille kampoihin sekä ylläpitää manuaalisen terapian aikaansaamia tuloksia omatoimisesti.

Yksi kerta riittää harvoin selättämään ongelman kokonaan

Kun vaivoja lähdetään hoitamaan, ei voida odottaa ihmeitä yhdellä hoitokerralla. Voi olla, että jokin vaiva on kehittynyt vuosien saatossa, minkä takia yksi hoitokerta harvoin riittää nitistämään pitkäaikaisen vaivan lopullisesti. Jotta vaivasta voidaan päästä lopullisesti eroon, tarvitaan useampia hoitokertoja. Useampi fysioterapiakäynti ei välttämättä ole aina taloudellisesti mahdollista. Äiti kuntoon -valmennuksen harjoitteiden avulla on jokaisella mahdollisuus voittaa kivut edullisemman vaihtoehdon avulla.

Tavoitteena hyvinvoiva keho

Kukapa ei haaveilisi hyvinvoivemmasta kehosta; Verkkofyssarin avulla tämä on mahdollista. Kun hoitosuunnitelmaan otetaan mukaan Käypähoito suositusten mukainen harjoittelu, sinulla on mahdollisuus päästä eroon särkylääkkeiden syömisestä, sillä harjoitteiden avulla isket suoraan ongelman aiheuttajan kimppuun. Harjoittelun avulla on myös mahdollista välttää leikkaukset. Sen lisäksi, että kehosi on hyvinvoivempi, toimintakykyisempi ja kivuttomampi, myös ulkoinen olemuksesi kokee kohennusta parantuneen ryhdin ansiosta.

Saavuta pitkäaikaisia tuloksia

Vaikka hierontapöydällä makaaminen onkin rentouttavaa erityisesti pitkän työpäivän jälkeen, emme voi pelkästään turvautua passiiviseen hoitomuotoon, mikäli haluamme vaivoistamme eroon pitkäaikaisesti. Käypähoito suositusten mukaisesti laaditut harjoitteet auttavat sinua pääsemään eroon TULES-vaivoista sekä niiden aiheuttamista ongelmista. Samat harjoitteet toimivat myös ennaltaehkäisevänä harjoitteena tulevaisuutta ajatellen. Aktiivisen harjoittelun on todettu tuovan paremmat tulokset verrattuna passiiviseen terapiaan, minkä takia aktiivinen harjoittelu kannattaa ehdottomasti sisällyttää omaan hoitosuunnitelmaan pitkäaikaisten tulosten saamiseksi. Harjoitteita tehdessäsi et ainoastaan hoida ongelmaa, vaan parannat samalla omaa toiminta- ja työkykyäsi.

Edullinen ja vaivaton vaihtoehto

Sinun ei tarvitse enää murehtia siitä milloin sinulla on aikaa pistäytyä fyysisesti fysioterapeutin vastaanotolla tekemässä harjoitteita, sillä Verkkofyssarin harjoitteet on mahdollista tehdä milloin ja missä vain! Et ole enää sidottu kiinni tiettyyn aikaan tai paikkaan, vaan voit harjoitella aina silloin kun sinulle itsellesi sopii parhaiten. Ja mikä parasta, jopa vartti päivässä riittää edesauttamaan kivuttomampaa arkea. Verkkofyssarin harjoitteet ovat helppoja ja selkeitä, minkä ansiosta harjoitteet ovat helposti lähestyttäviä, ja ne tarjoavat edullisen ja vaivattoman vaihtoehdon fyysisille fysioterapiakäynneille.

Kysymykset

VAIVOISTA VOITTOON VERKOSSA!

 

Kun lähdet mukaan Äiti Kuntoon –verkkovalmennukseen, saat itsellesi:

 • Selkeän 6 viikon harjoitusohjelman, jonka tavoitteena on hyvinvoiva äiti.  
 • Fysioterapeutin ohjatut videoidut harjoitteet
 • Teoriapaketin mm synnytyksen jälkeisestä palautumisesta, liikunnan aloittamisesta synnytyksen jälkeen, lantionpohjan harjoittelusta, ryhdin merkityksestä, äidin jaksamisesta jne. 
 • Vertaisryhmä valmennuksen ostaneille
 • Erikoiskoulutetun fysioterapeutin tuki ryhmässä
 • Mahdollisuus kysyä henkilökohtaisia vinkkejä Verkkofyssarin valmentajalta

Äiti kuntoon-vekkovalmennus on suunniteltu tukemaan äidin palautumista synnytyksen jälkeen.

Valmennuksen avulla haluamme rohkaista äitejä liikuttamaan omaan kehoon sekä antaa työkalut, joiden avulla pystyy edesauttamaan omaa palautumistaan synnytyksestä.

Valmennuksessa saat selkeät ohjeet mm. siitä miten liikkuminen kannattaa aloittaa synnytyksen jälkeen ja mitä sinun kannattaa tehdä jo synnärillä.

Saat käyttöösi viikottaiset ohjeistukset, joiden avulla pystyt lähtemään turvallisin mielin liikkeelle.

 

Valmennuksen hinta on 89€

Ja ohjelma jää käyttöösi loppuelämäksi!

 

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, ePassi ja Edenred -maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ.

Tule mukaan valmennukseen tästä!